POST KOJI JE SVE ODUŠEVIO

Supruga otkrila koliko je jako prijateljstvo Perišića i Kalinića

23.06.2016 u 08:41

Bionic
Reading

Bivši Hajdukovci Omišanin Ivan Perišić i Solinjanin Nikola Kalinić bili su strijelci i majstori jučerašnje igre Hrvatske protiv Španjolaca, no njihovo prijateljstvo i složnost ne postoje samo na travnjaku. Vanja Kalinić otkrila je jednim zanimljivim postom što to još veže njezina supruga Nikolu i Ivana Perišića

Hrvatske golgetere Nikolu Kalinića (28) i Ivana Perišića (27) veže puno više od nogometne lopte. Njihova rapsodija jučer na travnjaku u Bordeauxu oduševila je mnoge, no nije to tek slučajnost da su upravo njih dvojica odlučili o pobjedi Hrvatske.

Sugrađani i bivši Hajdukovci imaju onu 'Jerry McGuire' sponu koju je na lijep način opisala i Kalinićeva supruga Vanja na Instagramu. Naime, njezin zanimljiv post oduševio je Ivana i Nikolu, ali i mnoge druge.

Na fotografiji koju je objavila nakon pobjede su Kalinićev i Perišićev sin Leo i Mateo koji su mali prijatelji od rođenja i, kako se šali Perišić na Instagramu, njjihovi nasljednici u nogometu.

???? @joop8 @nikolakalinic @ivanperisic444

A photo posted by vanjakalinic?????? (@vanjakalinic) on

⚽️⚽️????

A photo posted by @ivanperisic444 on


Osim Nikole i Ivana bliske prijateljice su i njihove supruge Josipa i Vanja. Kako i Perišić i Kalinić igraju za talijanske klubove, Nikola za Fiorentinu, Ivan za milanski Inter, česta su njihova druženja i u Italiji i u Splitu kad dođu posjetiti obitelj.

Dobro je, samo su se na prozor popeli????

A photo posted by vanjakalinic?????? (@vanjakalinic) on