SKROMNA ZVIJEZDA

Stotinu bijelih ruža za Macy Gray

  • Autor: N. T.
  • Zadnja izmjena 20.05.2009 19:58
  • Objavljeno 20.05.2009 u 19:22
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Već je opće poznato da gotovo sve zvijezde prilikom dolaska na lokaciju gdje će održati svoj nastup imaju svakakve prohtjeve. Među njima je i popularna pjevačica Marcy Gray, koja je zatražila garderobu sa stotinu bijelih ruža, dvije vrste pjenušca, puno voća, povrća i mirisnih svijeća

Karizmatična pjevačica u Zagreb dolazi nakon nastupa u Beogradu koji je zakazan za 24. svibnja, dan prije zagrebačkog koncerta.

Prema pisanju Večernjeg lista, pjevačica će odsjesti u hotelu Sheraton te će u hrvatskoj metropoli biti do srijede ujutro, a zatražila je da joj se tijekom utorka organizira razgledavanje grada.

Iako je velika glazbenica, Macy nije imala posebne prohtjeve i želje. Od organizatora je zatražila samo dvije stvari, a to je da joj garderoba bude ukrašena sa stotinu bijelih ruža te da joj se osigura dovoljno mirisnih svijeća. Od hrane i pića je naručila veliku količinu voća i povrća te dvije vrste pjenušca.

Zanimljivo je da je do koncerta u Lisinskom ostalo još samo pet dana, a prodane su samo dvije trećine karata. Preciznije, u srijedu poslijepodne u prodaji je ostalo još 747 slobodnih mjesta, što znači da bi dobar dio dvorane mogao biti prazan, budući da Lisinski ima kapacitet od oko 1800 mjesta.

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi