'JUSTICE LEAGUE'

Stiže još jedan film o superherojima

28.04.2014 u 10:59

Bionic
Reading

Zack Snyder, redatelj 'Čovjeka od čelika', prihvatit će se režije filma o superherojima, ekranizacije DC-jevog stripa 'Justice League'

'Justice League' uslijedit će nakon filma 'Batman vs. Superman', a režije se primio proslavljeni redatelj Zack Snyder, autor velikih hitova '300', 'Watchmen' i 'Man of Steel'

Kako je najavio Greg Silverman iz Warner Brosa, projekt je već krenuo, a svoje će uloge reprizirati Henry Cavill, Ben Affleck i Gal Gadot kao superheroji Superman, Batman i Wonder Woman. Iako se već neko vrijeme šuška o toj ekranizaciji, ovo je njena prva službena potvrda.

Film bi mogao imati potencijal 'Osvetnika', spekuliraju neki mediji, no nije poznato tko bi se osim već spomenute velike strip trojke mogao pojaviti u najavljenoj ekranizaciji.

'To je daljnje širenje priče. 'Superman vs. Batman' vodi prema 'Justice League'', objašnjava Silverman.

'Justice League' je film koji će ujediniti nekoliko DC-jevih superjunaka. Ipak, fanovi ovih strip uspješnica morat će se neko vrijeme strpjeti. Naime 'Batman vs. Superman' odgođen je za iduću godinu pa neki izvori kažu da se 'Justice League' ne može očekivati prije 2018. Hollywood Reporter pak kaže da bi se premijera mogla dogoditi nešto prije – 2017.