DOGOVORI OKO KONCERTA

Sting na ljeto u Dubrovniku?

23.01.2010 u 14:12

Bionic
Reading

Poznati svjetski glazbenik Sting mogao bi ove godine zasvirati u Hrvatskoj. Naime, u tijeku su pregovori oko održavanja njegovog koncerta u Dubrovniku

Jedna od najvećih zvijezda svjetske glazbene scene potkraj svibnja ili početkom lipnja ove godine mogla bi održati koncert u Dubrovniku. Kako piše Novi list, u Dubrovniku su boravili predstavnici Stingove menadžerske agencije koji su zainteresirani za održavanje njegova megakoncerta u gradskom povijesnom središtu.

Informaciju je potvrdio i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić. 'Oni su sami zatražili kontakt s gradskom upravom, što smo, dakako, prihvatili. Mogu reći da će Grad Dubrovnik ponuditi i učiniti sve što je u našoj moći da se takav glazbeni spektakl organizira i dogodi na Stradunu, kao jedinstvenoj pozornici i u svjetskim razmjerima', rekao je Vlahušić.

Iako je sve još u fazi početnih pregovora, optimizam ulijeva veliki interes Stingovih menadžera koji su detaljno razgledali trg pred Crkvom svetog Vlaha i sam Stradun. Ako bude sreće, Dubrovnik će ove godine biti na karti najvažnijih svjetskih koncerata.