O EKIPI IZ SNOVA

Stefan Kapičić: Nakon pet ujutro tulumi su najbolji

17.08.2015 u 14:21

Bionic
Reading

I ovogodišnja izvedba predstave 'Romeo i Giulietta' Jagoša Markovića izazvala je ovacije publike, no probe u Dubrovniku, priznali su nam glumci Stefan Kapičić i Amar Bukvić, nisu bile nimalo lagan posao. Znale su potrajati do rane zore, a glumačka ekipa opustila bi se potom u nekom od dubrovačkih kafića

Predstava 'Romeo i Giulietta' na Dubrovačkim ljetnim igrama i ove godine okupila je impresivnu glumačku ekipu u kojoj su svi prije svega prijatelji, a tek onda kolege. Stefan Kapičić, Amar Bukvić, Nataša Janjić, Jelena Perčin, Ivan Glowatzky i dr. ovo ljeto pamtit će ne samo po pljesku publike u Dubrovniku, već i po druženju, a ove godine nije ga nedostajalo.

'Nikad nisam radio s tako dobrom ekipom. Ma najbolji smo! Bilo je naporno, a radilo se od ponoći do pet ujutro. Za glumca koji godinu dana nije radio na kazališnoj predstavi pomalo je šok u tako malo vremena ponovo naučiti cijeli tekst, ali bio mi je to uistinu užitak. Publika nas voli, pa je to još jedan plus u cijeloj priči. A naravno, kako smo puno radili, bio je i red da se malo opustimo. Treba znati i uživati', iskren je Stefan, ističući da je već dva i pol mjeseca u radnom zanosu. S Jagošem Markovićem ovog ljeta radio je na predstavi 'Hasanaginica' u Tivtu, a očekuje ga i radna jesen, pa će vremena za neka privatna putovanja biti jako malo.

'Ma nije mi to uopće važno jer sam ovo ljeto spojio ugodno s korisnim', zaključuje beogradski glumac od kojeg se u Dubrovniku nije odvajala njegova djevojka, zagrebačka glumica Ivana Horvat. U njihovom društvu našao se i beogradski producent Ljubomir Dorontić, s kojim je nedavno surađivao i mladi glazbenik i maneken Vlaho Arbulić.

U glumačkoj družini 'Romea i Giuliette' je i Amar Bukvić, a glumi Romeovog prijatelja Mercuzija. I on će, kaže, pamtiti Dubrovnik samo po lijepom jer uz dobru ekipu glumaca i prijatelja i najveći izazovi ostanu u dobrom sjećanju.

'Lijepo je bilo opet se susresti s prijateljima, raditi na tako dobroj predstavi, stati pred dubrovačku publiku i onda se pošteno opustiti i riješiti nakupljenog stresa. Imam još nekoliko slobodnih dana nakon Dubrovnika pa ću u Makarsku, u kojoj me čekaju supruga i sin, a onda opet u kazalište', kaže Amar.

#lastnight ekipa na okupu i neizbežni selfie na Stradunu ?????? #Dubrovnik one&only ⚓ #friends #Stradun #CRO

A photo posted by Ljubomir Dorontić (@cokabroz) on