VJENČANJE POZNATOG PARA

Stara fotografija razotkrila dugogodišnje prijateljstvo

03.05.2016 u 15:57

Bionic
Reading

Fotografiju vjenčanja Tihane Harapin i Saše Zalepugina koje se dogodilo prije skoro 24 godine objavio je kum današnje vlasnice agencije Talia Zoran Škugor, a njihovo prijateljstvo, kaže Tihana, traje skoro tri desetljeća

Ima fotografija koje skrivaju zanimljive priče, a jedna od njih je i ona s vjenčanja Tihane Harapin Zalepugin i Saše Zalepugina iz 1992. Prisjećajući se minulih vremena, Tihanin vjenčani kum Zoran Škugor njihovu zajedničku foto uspomenu objavio je na facebook-profilu, a taj potez nije ostao bez brojnih komentara.

'Kume moj, dobro si to obavio - još trajemo', poručila je u šali Tihana Zoranu, a za tportal je objasnila kako Saša i ona godišnjicu slave tek 5. rujna.

'Tada ćemo obilježiti naše 24 godine braka koji je započeo 1992. na Gornjem gradu. Tih godina radila sam u Lisinskom, Škugor i ja smo bili i ostali do danas dobri prijatelji. Sašin kum bio je glazbeni producent Luko Bratičević koji nažalost više nije među nama. Bio je to, kako znam u šali reći, menadžerski brak jer smo svi bili u sličnim profesijama', kaže Tihana koja je u prošlosti bila menadžerica Doris Dragović, Novih fosila, Dubravke Jusić...

'Malo tko od mojih prijatelja je zaboravio te divne dane, a moj kum Škugor svako nas malo okupi na večeri na kojoj se uz Kseniju Urličić, Miroslava Lilića, Dimitrija Popovića i njegovu suprugu prisjećamo zajedničkih dogodovština. Ne damo se, još smo jaki', poručuje Tihana.