SVI VOLE FULIRANJE

Sreća na licu Kristine Bradač i 'usamljena' Nevena Rendeli

04.12.2015 u 11:45

  • +18

Fuliranje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafije

Bionic
Reading

Ovogodišnje svečano otvaranje zagrebačkog adventskog Fuliranja u Kurelčevoj ulici okupilo je šaroliko društvo, a za poznatu modnu dizajnericu Kristinu Bradač i njezinog partnera Miru Radića taj događaj bio je i prvi izlazak u javnost nakon bolnog gubitka bebe prije tri mjeseca. Za razliku od Kristine, Nevena Rendeli pojavila se bez pratnje svoje nove ljubavi, snimatelja Maka Vejzovića

Najsvečanije doba godine službeno je počelo, a da adventski dani u Zagrebu ne prođu bez dobrog provoda, za to se pobrinulo Fuliranje na novoj lokaciji u Kurelčevoj ulici. 'Najbolju adventsku zabavu u srcu Europe' nisu propustili mnogi poznati iz svih sfera domaće društvene, modne i kulturne scene.

Zimske radosti u centru grada privukle su i modnu dizajnericu Kristinu Bradač (37) te njezinog sedam godina mlađeg odabranika Miru Radića. Bio je to njihov prvi izlazak u javnost nakon što su se prije tri mjeseca suočili s bolnim gubitkom. Naime zbog komplikacija u trudnoći Kristina je u rujnu izgubila bebu u šestom mjesecu trudnoće. Uz podršku obitelji, Mire i prijatelja Kristini se vratio osmijeh na lice, a njihova povezanost postala je još jača.

HTV-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli u dobroj atmosferi Fuliranja uživala je bez novog dečka, snimatelja Maka Vejzovića, s kojim je u vezi od ovog ljeta. Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a jedini zajednički izlazak dogodio se na Makovoj izložbi u listopadu u zagrebačkoj galeriji Greta. Inače, Mak je mlađi brat glumca Enesa Vejzovića i sin poznatog slikara Munira Vejzovića. Nevena i Mak zbližili su se ovog ljeta tijekom snimanja HTV-ove emisije 'Šušur', na kojoj je Vejzović radio kao  snimatelj. Nedavno su zajedno bili u Istanbulu te su snimili nekoliko priloga za HTV.

Unatoč visokom stadiju trudnoće, lijepa Anamarija Asanović također nije htjela propustiti novosti na Fuliranju. Više fotografija pogledajte u galeriji.

Pocelo je pocelo ??????✨ #advent #fuliranje

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on