JESEN NA PICKBOXU

Spremni? Stižu serija Fargo, novi Extant i treća sezona Vikinga

26.08.2015 u 10:46

Jesen na Pickboxu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Pickbox

Bionic
Reading

Pickbox je za jesen pripremio izvrsne ekskluzive, premijere i hit-serije – Fargo s Billyjem Bobom Thortonom, novu sezonu SF-poslastice Extant s Halle Berry i opake Vikinge koji u trećoj sezoni stižu pred vrata jedne od najvećih europskih metropola

Fargo – kronika sablažnjivih ubojstava

Serija Fargo, koja u rujnu stiže na Pickbox, inspirirana je istoimenim filmom koji je osvojio dva Oscara, a gledatelje šokirao nizom ubojstava koja su se dogodila u malom gradu u Minnesoti. Možda serija Fargo i ne bi bila toliko posebna da izvršni producenti nisu ista ona odlična braća Coen koja su režirala film i da u njoj ne gledamo zvijezde poput Billyja Boba Thorntona, Martina Freemana, Colina Hanksa, Kirsten Dunst, Teda Dansona, Boba Odenkirka i mnoge druge.

Sezone koje smo iščekivali

Oskarovku Halle Berry i našeg najpoznatijeg glumca s karijerom u Hollywoodu, Gorana Višnjića, gledali smo kao bračni par Woods u seriji Extant (Sjeme života). U drugoj sezoni Halle Berry, koja glumi astronautkinju Molly, bit će samohrana majka malog robota i imat će puno problema za vratom. Naime, Mollyin život se okrenuo naglavačke kada se iz svemirske solo misije vratila trudna, a otac njezinog djeteta nije bio njezin muž John.

Osim Extanta, na Pickbox stiže treća sezona povijesnog spektakla Vikinzi u kojoj ćemo gledati kako napreduje akcija zauzimanja srednjovjekovnih europskih obala. Do koje će europske metropole stići Vikinzi i hoće li im poći za rukom zauzeti grad, gledajte u posljednjoj snimljenoj sezoni Vikinga.

Do sada već vjerojatno znate sve tajne doktora Williama Mastersa i Virginije Johnson, a na Pickboxu možete pratiti i najnoviju treću sezonu hvaljene serije Doktori za seks, odmah nakon premijere u SAD-u!

Muškarac koji je postao žena

Vrtoglava popularnost koju je postigla serija Transparentno (Transparent) otkad se pojavila počiva na ludim temeljima. Normalna losanđeleska obitelj doživi šok kada se tata Mort najednom izjasni kao transrodna osoba. Mort postane Maura, a mi pratimo kako se s njegovim izlaskom iz ormara nosi njegova obitelj. Kako je autorici serije Jill Soloway vlastiti tata postao žena, serija počiva i više nego na vjerodostojnim temeljima.

Čak tri svemirske posade na Pickboxu

Ukrcajte se na svemirski brod Enterprise i s kapetanom Jean-Lucom Picardom krenite na daleko putovanje svemirom. Ako ste okorjeli fan, na Pickboxu vas osim Zvjezdanih staza: Nova generacija (Star Trek: The Next Generation) čekaju još dvije SF-poslastice: Zvjezdana vrata: Svemir (Stargate Universe) i Zvjezdana vrata SG-1 (Stargate SG-1).

Na Pickbox dolazi i…

A kako ne biste pali u depresiju nakon povratka s godišnjeg odmora, Pickbox je u rujnu pripremio i puno filmova, ali i kultnih serija!

Tako će se klinci zabaviti uz Disneyjeve klasike Princeza i žabac te uz treći i posljednji dio tinejdžerske senzacije High School Musical 3: Maturanti; mladi će moći pratiti četvrtu sezonu Mladog vukodlaka (Teen Wolf), ali i Marvelovu seriju o najdražim superjunacima Agenti SHIELD-a; ljubitelji SF-a uživat će u najnovijoj sezoni serije Stephena Kinga Pod kupolom (Under the Dome), nasmijat ćemo se uz klasične humoristične serije Kafić Uzdravlje, Bračne vode i Svi vole Raymonda i boriti se protiv zločina uz serije Obavještajac (Intelligence), Špijunke (She Spies) i Prvo izdanje (Early Edition), a Kupid (Cupid) će vas natjerati da vjerujete u ljubav.

Ljubitelji filma neće ostati razočarani uz poslastice iz holivudske tvornice. Na Pickbox dolazi Neobičan život Timothyja Greena (The Odd Life of Timothy Green), Put slave (Glory Road), Kreveti i metle (Bedknobs and Broomsticks), Maturalna (Prom), Moći (Powers) te Kronike Lizzie Borden