1. SRPNJA

Specijalan solo koncert grupe The Prodigy u Zadru

28.06.2016 u 12:31

Bionic
Reading

Nastup grupe The Prodigy na zadarskom Jazine Open Airu u petak 1. 7. bit će jedan od rijetkih samostalnih koncerata na aktualnoj europskoj turneji. Od ukupno 15 svirki do početka rujna većina će biti kraći festivalski nastupi, a zadarski show puni koncert s najdužom set-listom koju grupa uopće izvodi posljednju godinu

Puni nastupi sadržavali su oko 20 pjesama i obično ih je otvarao megahit ‘Breathe’. Pomiješavši pjesme s gotovo svih izdanja bend je, osim onih koje su kreirale povijest elektronske plesne glazbe poput ‘Smack My Bitch Up’, ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Their Law’ i ‘No Good (Start The Dance)’, znao iznenaditi izvlačeći underground klasike kao što je ‘Everybody In The Place’. Dakako, na popisu je i nekoliko bangera s odličnih posljednjih izdanja ‘Invaders Must Die’ (‘Omen’, ‘Take Me To The Hospital’) i ‘The Day Is My Enemy’ (‘Nasty’, ‘Wild Frontier’, ‘Ibiza’…) što daje presjek impresivne karijere jednog od najvećih bendova u povijesti.


Reakcije više od 12 tisuća ljudi na facebook-eventu pokazuju da se fanovi Prodigyja doslovce iz cijele Hrvatske spremaju na put u Zadar. Od juga Dalmacije do vrha Istre, od istoka Slavonije do Zagreba, Varaždina, Čakovca i Rijeke tisuće ‘Warriorsa’ planira i kombinira put prema Zadru. Đil, kako domaći popularno zovu prostor kod dvorane Jazine, ugostit će i brojne goste iz Bosne i Hercegovine i Slovenije te mnogih europskih zemalja među kojima prednjače Englezi pristigli na brojne festivale na našoj obali.

Vrata Jazine Open Air otvaraju se u 19:30, DJ Zmayo započinje zagrijavanje od 20:00, a The Prodigy se na pozornicu penju točno u 22:00.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.

Prodajna mjesta:
•Dirty old shop, Tratinska 18
•Rockmark, Berislavićeva 13
•Aquarius CD Shop, Varšavska 13
•Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
•Dancing Bear Zagreb, Gundulićeva 7
•Dancing Bear Split, Dioklecianova 6
•Dancing Bear Osijek, Trg Ante Starčevića, pothodnik
•Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr