BEZ SKUPOCJENOG PRSTENA

Šokirana Kim Kardashian nakon pljačke napustila Pariz

04.10.2016 u 15:38

Bionic
Reading

Iako je boravak na Tjednu mode u Parizu trebao biti uobičajen tjedan za reality zvijezdu, tijekom kojeg će se naslikavati, dobivati skupocjene poklone i dobro tulumariti, sve se izokrenulo preko noći. Dok je spavala, odjevena samo u kućni ogrtač, u dvoetažni apartman upala su petorica maskiranih muškaraca, vezala joj ruke i noge i nalijepila ljepljivu traku preko usta, a potom su je stavili u kadu i zaključali u kupaonicu. U samo nekoliko minuta pljačkaši su ukrali 4,5 milijuna vrijedan prsten i kutiju s nakitom vrijednu 6,7 milijuna dolara. Zbog svega toga prestrašena Kim Kardashian, u pratnji supruga Kanyea Westa, privatnim je avionom odletjela u New York da bi se što prije oporavila od pretrpljenog šoka u obiteljskom domu

Kim Kardashian strahovala je da će ju pljačkaši silovati! Posljednji su to naslovi koji vrište s naslovnica svjetskih novina, nakon što su je u luksuznom apartmanu u Parizu, u kojem je boravila na tamošnjem Tjednu mode, petorica naoružanih muškaraca napala, vezala i ostavila u kadi u zaključanoj kupaonici kako bi mogli ukrasti nekoliko milijuna vrijedan nakit. Prema pisanjima tabloida, lako je moguće da se, po svemu viđenome, radi o bandi pljačkaša Pink Panther, sastavljenoj od 'superkriminalaca' s područja bivše Jugoslavije, čuvenih po pljačkama dragog kamenja još od 1984. godine.


Zgrada u Parizu u kojoj je u luksuznom dvoetažnom apartmanu opljačkana Kim Kardashian


Kim Kardashian i Kanye West odmah su se vratili privatnim avionom u New York

U trenutku kada su petorica napadača u policijskim uniformama ušla u njezinu spavaću sobu Kim Kardashian je spavala odjevena samo u kućni ogrtač. Iako je pokušala dohvatiti mobitel i pozvati pomoć, pljačkaši su joj ga uzeli iz ruke, no srećom, u donjem dijelu stana smještena je bila njezina prijateljica Simone Harouche te je, nakon što je shvatila što se događa, pobjegla u kupaonicu i zaključala se te mobitelom nazvala Pascala Duviera - tjelohranitelja Kim Kardashian - koji se u tom trenutku s njezinim sestrama Kourtney i Kendall nalazio u klubu, nedaleko od tog stana u 8. okrugu.


Visok stupanj osiguranja ispred njujorškog doma Kim Kardashian

Cijelo to vrijeme 35-godišnja reality zvijezda molila je pljačkaše da joj poštede život, ponavljajući kako ima dvoje male djece. Muškarci su je u tišini zavezali i preko usta joj stavili samoljepljivu traku. Kako je poslije u iskazu policiji rekla Kim, budući da su govorili francuski, ona ih nije razumjela, sve dok u jednom trenutku nisu počeli spominjati ring (op.a. prsten). Tada je shvatila kako žele njezin 20-karatni smaragdni prsten, dizajnerice Lorraine Schwartz, koji joj je nedavno poklonio suprug Kanye West. S 4,5 milijuna vrijednim prstenom Kim Kardashian se naslikavala posljednjih tjedana, a fotografije je objavljivala na društvenim mrežama, na kojima ima milijune obožavatelja. Osim prstena, pljačkaši su odnijeli kutiju s nakitom vrijednim 6,7 milijuna dolara te potom pobjegli na biciklima.

This guy is always in my shot!

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian sa svojim tjelohraniteljem Pascalom Duvierom na pariškom Tjednu mode

Kourtney and Kim Take Paris

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim i Kourtney Kardashian na jednoj od revija na pariškom Tjednu mode

Dvije minute kasnije u stan je utrčao tjelohranitelj, no bilo je prekasno da uhvati počinitelje. Kanye West, suprug Kim Kardashian, u tom je trenutku imao nastup u New Yorku, a prekinuo ga je čim su mu dojavili što se događa u Parizu te je privatnim avionom požurio u Francusku. Nakon što je policiji dala iskaz Kim se u ponedjeljak u pratnji supruga privatnim avionom vratila u New York, bez skupocjenog prstena.

Paris Squad

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kanye West sa sestrama Kardashian u Parizu

??????

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

S prstenom vrijednim 4,5 milijuna dolara Kim se naslikavala na društvenim mrežama

Njezin tjelohranitelj Pascal Duvier poručio je pljačkašima: 'Ono što se dogodilo u Parizu djelo je bolesnika. Imamo tragove i dojave i naći ćemo vas. To vam obećavam... zamjerili ste se krivoj osobi!'

??

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian u Parizu je ostala bez svog skupocjenog prstena

Ono o čemu su se svi raspisali i što je nevjerojatno u cijeloj priči je to da se netko mogao samo tako ušetati u stan u hoteluPourtales. Naime, sama zgrada ima visok stupanj osiguranja, no problem su mnogobrojne stepenice i hodnici kako bi se poznate osobe, koje rado tamo borave, mogle što lakše provući, a da ih ne snime paparazzi. Pljačkaši su odjeveni u policajce uletjeli u zgradu i zaprijetili pištoljem recepcionaru koji ih je potom odveo do stana Kim Kardashian. Sve se dogodilo nevjerojatnom brzinom, a nakon njihovog odlaska cijelo je područje bilo prepuno policije koja ga je odmah zatvorila.

On the way to Balmain

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Jedan od stručnjaka za osiguranje koje su angažirali Kim i Kanye u svibnju nadogađanju Met Gala, Steve Sanulis, medijima je rekao kako ga to ne čudi te kako on misli da su pljačkaši imali 'osobu iznutra' koja im je otkrila trenutak kada je Kim otišla na spavanje. 'Morali su znati da će im se dogoditi ovako nešto. Oni uopće ne slušaju naputke kako bi se trebali ponašati zbog vlastite sigurnosti niti da se ne naslikavaju sa skupocjenim nakitom.'

Tonight

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Sanulis nije ni u čemu pogriješio jer Kim Kardashian obožava isticati i fotografirati se sa skupocjenim nakitom. Prsten koji su joj uzeli pljačkaši nosila je na fotografiji nastaloj samo dva sata prije nemilog događaja. Ono zbog čega Kim još strahuje je podatak da su joj pljačkaši odnijeli i oba mobitela, na kojima reality zvijezda ima mnogo privatnih fotografija i podataka, te misli kako će zbog toga postati i žrtva ucjene da se oni ne objave u javnosti.

RTL Autor: RTL