U DIVLJINI S MEDVJEDIMA

Snježna pustolovina slavne holivudske glumice

20.01.2017 u 06:00

Bionic
Reading

I dok Michael Douglas posljednjih dana zimuje u Švicarskoj gdje nastupa na jednom europskom ekonomskom skupu kao predstavnik UN-a, njegova supruga Catherine Zeta-Jones koja je ostala u SAD-u nije otkrila destinaciju ovogodišnjeg odmora, no našalila se na račun divljine u kojoj se našla na snijegu

Nakon zajedničkog odmora na Bahamima gdje posjeduju obiteljsku vilu, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas krenuli su svak svojim putem. Ona na zimovanje u neko od američkih zimovališta, on u Švicarsku zbog UN-ova angažmana.

Fotografija koju je Catherine objavila na društvenim mrežama oduševila je njezine obožavatelje, a usput se i našalila kako se neće začuditi ako svojim outfitom naljuti medvjede u toj divljini.

U obitelji Douglas nakon nekoliko godina kalvarije, Michaelove bolesti, Catherinena psihičkog sloma, zatvora Michaelova najstarijeg sina došli su mirniji dani. Naime, Cameron Douglas krajem prošle godine je izašao iz zatvora, Kirk Douglas je proslavio 100. rođendan s obitelji na okupu, a Michael i Catherine u studenom 16. godišnjicu braka.

'Nikad nisam bila osoba koja je svoje probleme iznosila u javnost, a sve se promijenilo kad se doznalo da je Michael bolestan. Taj pritisak nisam izdržala, pa je i moja bipolarnost procurila do medija. Danas živimo puno mirnije po tom pitanju, a time sam i ja sretnija', rekla je glumica.