NIJE BIOGRAFIJA

Snima se film po scenariju Tupaca Shakura

10.03.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Film snimljen po scenariju pokojnog repera najavljen je za 2010. godinu

Iako su mnogi očekivali konačnu potvrdu snimanja Tupacove biografije, koja nikako da se realizira zbog problema s pravima koje drži njegova majka, nakon filmske biografije njegovog pokojnog rivala Notoriousa B.I.G.-a, Tupac Shakur će također posthumno dobiti svoj film – ali ne priču o svom životu, već film snimljen po scenariju koji je on napisao!

Riječ je o filmu 'Time 2 Kill' za koji je Tupac napisao scenarij 1995. godine, kada je bio u zatvoru, točnije godinu dana prije negoli je ubijen. Taj bi scenarij trebao biti realiziran i poslan u kina tijekom 2010. godine.

Priča je to o moćnom dileru koji, nakon što se nađe 'na vrhu svijeta', osjeti svoju savjest i počinje put iskupljenja.

Ovaj film trebao se snimati i tijekom 2005, kada ga je Tupacova majka Afeni (koja ima prava na scenarij) namjeravala producirati. Ali planovi su tada propali.

Čitava ova priča dolazi u doba uspjeha Biggiejeve biografije 'Notorious', pa sada ne samo da Run-DMC najavljuju planove za snimanje svoje rap biografije, već se priča o i tome da Ice Cube i Dr. Dre rade na filmskoj priči o svojoj grupi NWA, pod nazivom 'Straight Outta Compton'.