KRISTINA LUMBAR O GOPCU

'Slušam narodnjake, ali bih rado snimila spot za Gopca'

06.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Susret zagrebačkog rokera i riječke manekenke u centru grada bio je povod za pitanje kako je nastalo prijateljstvo frontmena Psihomodo popa i ljepotice koja više od rocka preferira narodnjake. Za sve je kriv jedan noćni izlazak u Zadru prije nekoliko godina, otkrila je Kristina u razgovoru za tportal

'Bio je to naš susret nakon nekoliko godina. Upoznali smo se kad smo zajedno tulumarili u Zadru. Sad zamislite u noćnom izlasku tri posve nespojive osobe - mene, Gopca i Mladena Burnaća. Moram napomenuti da je s nama bila i Davorova supruga Dejana. Ludo smo se zabavili, a Gobac je bio sasvim drugačiji nego što sam ga zamišljala. Puno smireniji nego kad je na stageu', kaže riječka manekenka Kristina Lumbar.

Voli narodnu glazbu, no nikad, kaže, ne bi odbila odlazak na koncert Psihomodo popa.

'Njihova najbolja stvar mi je 'Ramona' jer sam imala dragu prijateljicu koja se tako zvala. Dobar rock je dobar rock, ma koliko ja voljela narodne balade. Ne bih odbila ni da im glumim u spotu', napominje Kristina, a pojavila se i u spotu Amira Kazića Lea 'Krevet od ruža'. Među njezinim prijateljicama je i trogirska manekenka Jelena Katarina Kapa, sadašnja djevojka Joška Lokasa, kojeg, kaže, zasad nije imala prilike upoznati.

'Jelena i ja smo kao sestre. Toliko nalikujemo da je bilo bezbroj situacija kad su nas ljudi zamijenili. Nadam se da ćemo sad kad su se iz Beograda vratili u Zagreb imati priliku jednom zajedno izaći', rekla je atraktivna Riječanka.

?????? #sisters #twins #iloveyou

A photo posted by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

Kristina Lumbar u spotu 'Krevet od ruža'