GLUMCI U VELVETU

Slavni poludjeli za besplatnim čitanjem na otvorenom

22.09.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Mnogi sa sobom vole nositi knjige kako bi se u svakom trenutku mogli opustiti uz svoje omiljeno štivo, a neki ih vole čitati na svojim prijenosnim računalima, tabletima ili mobitelima. Zagrebački café Velvet postao je prvi café na svijetu koji je Zona besplatnog čitanja u kojoj će se u najsuvremenijem digitalnom formatu bez ograničenja i prekida moći čitati brojne knjige. Među prvima su ondje čitali brojni poznati: Josipa Lisac, Ivana Roščić, Judita Franković, Mislav Čavajda, Filip Šovagović, Vlatka Kolarović te Nataša Dangubić, koja je otkrila kakvo štivo najviše voli čitati

'Genijalno mi je da negdje možeš doći i tako čitati. Jako volim sama piti kavu i jednu svakako tijekom dana obavezno moram popiti sama, ali i čitati knjigu uz to. Genijalno je da postoji takvo mjesto u Zagrebu koje ima divnu terasu i u kojoj su ti brojne knjige dostupne. Ne znam kako se prije netko toga nije sjetio', ispričala nam je Nataša Dangubić. Velika ljubiteljica knjiga uvijek ih istodobno čita nekoliko.

'Trenutno čitam Knausgaarda 'Moju borbu' drugi dio, 'Rat i rat' Laszla Krasznahorkaija i 'Sramotu' Coetzeea', otkrila je. Sviđa ju joj se različiti žanrovi u književnosti. Voli kupovati i razmjenjivati knjige s prijateljima, a neke i kupi.

U virtualnoj knjižnici i brojnim svjetskim i domaćim bestselerima prvi su uživali i Josipa Lisac, Judita Franković, Ivana Roščić, Daniela Trbović Daria Lorenci Flatz, Mislav Čavajda, Damir Markovina, Filip Šovagović i brojni drugi.


Daniela Trbović


Josipa Lisac voli čitati knjige na mobitelu


I Daria Lorenci Flatz velika je ljubiteljica knjiga