MUŠKA POSLA

Slavni očevi uživaju u malim ritualima uljepšavanja

07.01.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Brojni poznati očevi ne kriju zaljubljenost u svoju djecu, a najčešće se svojim potomcima vole pohvaliti i putem društvenih mreža. Među njima su maneken i glazbenik Vlaho Arbulić te nogometaši Dean Lovren i Cristiano Ronaldo

Maneken Vlaho Arbulić postao je prvi put otac 1. listopada 2014. Djevojčicu Luce dobio je sa svojom partnericom, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Da je Luce odmah postala Vlahina miljenica, postalo je jasno njegovim objavama na društvenim mrežama, a posebnu pažnju izazvala je fotografija na kojoj u kadi uživa sa svojom kćerkicom.

??

A photo posted by Vlaho Arbulic (@v.l.a.h.o) on


Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša današnjice postao je otac 17. lipnja 2010. kada mu se rodio sin kojeg je nazvao po sebi, ali je dobio nadimak Cristianinho. Ronaldo, koji trenutačno igra za Real Madrid, nikada nije javno otkrio identitet majke malenog Cristianinha.
'S velikom vas radošću obavještavam da sam nedavno dobio sina. Majčin identitet ostat će zauvijek nepoznat, jer je ona tako htjela. Ja ću preuzeti potpuno skrbništvo nad sinom', poručio je Ronaldo na Twitteru, ali i na svojoj službenoj internetskoj stranici 2010. Svog jedinca obasipa neizmjernom ljubavlju i pažnjom, a zajedno kuhaju, treniraju, ali se i opuštaju u sauni i kadi. Fizička sličnost između oca i sina je nevjerojatna, a posebice kada su oboje pozirali ogrnuti ručnicima, a Cristiano je opisao fotografiju vrlo jednostavno: 'Kakav otac, takav sin.'

Like Dad like Son??????

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Svog sina obožava i nogometaš Dejan Lovren koji trenutno igra za klub Liverpool F. C. Josip je Lovrenu drugo dijete i prvi sin. Naime, njegova supruga Anita prije tri godine rodila je kćerkicu Elenu, a Dejan se jako ponosi svojom djecom te svoje obiteljske trenutke također voli dijeliti na društvenim mrežama. Tako je obznanio i kako ga nakon iznimno lošeg dana jedino njegov mališan može oraspoložiti. Stoga s malenim Josipom provodi svaki mogući trenutak, uključujući i kupanje u kadi.

Jedino me ovaj malisan moze oraspoloziti ??

A photo posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on