VELIKI POVRATAK

Slavni Finci HIM nastupaju u Beču

25.09.2013 u 12:14

Bionic
Reading

Finski goth rock veterani vratili su se na glazbenu scenu ove godine novim albumom 'Tears On Tape' koji promoviraju na aktualnoj turneji

HIM predvođen karizmatičnim Villeom Valeom najbliže nama nastupa u Beču 13. listopada, a ne sumnjamo da će u Gasometru biti i hrvatskih fanova!

'Tears on Tape'
osmi je po redu studijski album ovoga benda koji je svoj pohod na vrh glazbene scene započeo je 1992. godine.

HIM je dosad prodao oko osam milijuna albuma diljem svijeta, a njihov logo heartagram još uvijek se može vidjeti na majicama tinejdžera, ali i ne samo njih... Oni su jedini finski bend koji je ostvario zlatnu nakladu i u SAD-u, za album iz 2005. 'Dark Light'.

'Tears On Tape', nasljednik albuma 'Screamworks: Love In Theory And Practice' iz 2010., nije ništa manje nego 'zvijer od albuma' sa 13 pjesama i poziva se na slavu albuma kao što je 'Love Metal' (2003) pa stoga ne čudi što se HIM opet udružio s dugogodišnjim producentom Hiilijem Hiilesmaaom. 'Tears On Tape' ljubavno je pismo napisano velikim slovima.

Ni na ovom album slavni Finci nisu odstupili od svoje savršene formule – ljubavna tematika u žestokom pakiranju.
'Album je rezultat rada s dugogodišnjim prijateljima koji su nam omogućili da se koncentriramo na ono što je bitno: dobre pjesme', kaže Ville.

HIM stiže u bečku dvoranu Gasometer u petak, 13. listopada 2013. Karte možete nabaviti na prodajnim mjestima Eventima i putem weba Eventim.hr, kao i putem Oeticket.com