HUMANITARNI DOGAĐAJ

Slavlje trećeg rođendana uz dizajn Sovilja i A'Marie

29.10.2015 u 15:27

Bionic
Reading

Hrvatska modna dizajnerica Anamarija Brkić i dizajner nakita Nenad Sovilj kreirali su ekskluzivne kolekcije odjeće i nakita povodom trećeg rođendana hrvatske medijske platforme Büro 24/7 s ciljem prikupljanja donacija za Humanitarnu zakladu Ivana Hodak

Svoju treću obljetnicu djelovanja na području hrvatske i jadranske regije hrvatski Büro 24/7, iza kojeg stoji poduzetnica Mirela Forić Srna, zajedno će sa svojom osnivačicom Miroslavom Dumom proslaviti krajem studenog na gala-svečanosti u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Proslavi će se pridružiti poznati hrvatski dizajneri - modna dizajnerica Anamarija Brkić s modnom markom A'Marie te dizajner nakita Nenad Sovilj - koji su dizajnirali ekskluzivne i unikatne modele odjeće i nakita te će oni biti ponuđeni na humanitarnu prodaju, a prihod će u cijelosti biti doniran Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak.

Ekskluzivna kolekcija A'Marie za Büro 24/7 sastoji se unikatnih modela koji čine pet potpunih lookova kao uvid u nadolazeću sezonu: haljina, hlača, t-shirta, ogrtača i bunde u zagasitim nijansama - sivoj, tamnozelenoj i tamnoplavoj. Boje obogaćuju sjajne i metalne niti, a krojeve definiraju metalni obrubi i čipka. Vuna, tencel, kašmir i neopren omiljeni su materijali koje dizajnerica Anamarija Brkić koristi u ovoj, kao i u svim svojim kolekcijama do sada.



U ekskluzivnoj minikolekciji Sovilj X Büro24/7 dizajner nakita Nenad Sovilj predstavlja svoje bestselere iz prijašnjih, kao i iz nove kolekcije Molekula. Iako znatno različite, zajednički nazivnik ovim kolekcijama daje to što su u potpunosti izrađene od istih materijala: epoksidne smole, koja je dizajnerov zaštitni znak, mesinga i zelenog oniksa. Ekskluzivne kolekcije A'Marie i Sovilja za Büro 24/7 već su od danas izložene u modnim studijima dizajnera – A'marie u Gundulićevoj 19 te Sovilj u Amruševoj 5 u Zagrebu.