POGLEDAJTE NASTUP

Sinčić pobjegao iskusnom lovcu Kotigi

07.05.2015 u 09:01

Bionic
Reading

Ivan Vilibor Sinčić, bivši predsjednički kandidat i čelnik Živog zida, sudjelovao je u emisiji kviza 'Potjera' emitiranoj u srijedu navečer

Ekipu Ivana Vilibora Sinčića voditelj kviza Tarik Filipović najavio je kao visoki zid, aludirajući na Živi zid.

'Prijavljivao sam se mnogo puta, ali nisu me zvali, tako da mi je ovo prvi put', odgovorio je Sinčić voditelju Tariku na pitanje je li kvizaš. Sinčić je dodao da studira na FER-u, bavi se aktivizmom i uzgaja batate.

Prije susreta s lovcem znao je odgovore na sedam pitanja. Tri nije znao, a na jedno je točno odgovorio, ali nakon isteka vremena. Osvojio je 24.500 kuna, pa mu je lovac ponudio nulu kao najniži iznos i 100.000 kao najviši. Sinčić se odlučio za srednji iznos. Uspio je skupiti 24.500 tisuća kuna za zajedničku blagajnu, a natjecatelji su zajedno osvojili 73.500 kuna. Uglavnom su odgovarali on i njegov kolega iz tima, Domagoj, a treća članica, Sanja, odgovorila je na jedno pitanje. Ukupno su odgovorili na 17 pitanja, a Kotiga na jedno pitanje manje.


Lovac Dean Kotiga našalio se sa Sinčićem i rekao kako mu djeluje poznato te da misli kako ga je pobijedila neka žena, aludirajući na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Na nagovaranje Tarika Filipovića da se malo nasmije Sinčić je ostao hladnokrvan pa je odavao dojam da ima tremu.

'Sinčić je imao vrlo fin, više nego dobar nastup', kratko je komentirao Tarik.