NAPREDNA BEBA

Sinčić o sinu Ksaveru: Nemaju svi toliko sreće!

18.11.2016 u 17:16

Bionic
Reading

Povodom jučerašnjeg Svjetskog dana prijevremeno rođenih beba saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić objavio je fotografiju sa svojim šestomjesečnim mališanom Ksaverom koji je rođen dva mjeseca prerano i priznao koliko je zahvalan na tome što njegov jedinac dobro napreduje

'Danas se obilježava Svjetski dan prijevremeno rođenih mališana. Moj mačak je rođen u 32. tjednu; danas je zdrava, sretna i nasmijana beba. Nažalost, nemaju svi toliko sreće. Svim palčićima i palčicama šaljemo puno ljubavi', napisao je Sinčić na svom profilu na Facebooku.

Naime, Ksaver Sinčić rođen je krajem svibnja ove godine dva mjeseca prerano, no danas je zdrava šestomjesečna beba. Ivan Vilibor i njegova zaručnica Vladimira Palfi nisu se odvajali od sina kad je dva mjeseca nakon rođenja izašao iz bolnice, a znao je ići s njima i na posao.

Jučerašnji dan obilježila je i modna dizajnerica Kristina Bradač. Naime, Kristina je svoju palčicu Sofiju izgubila u šestom mjesecu trudnoće, a beba je bila premala da bi preživjela.

Za sve Palcice prave MALE borce i njihove roditelje????????#ljubicasto#bojapalcica#ljubav

A photo posted by Kri (@kristinabradac) on