NEVOLJE U SPRINGFIELDU

'Simpsoni' ostali bez Flandersa i Mr. Burnsa!

14.05.2015 u 18:52

Bionic
Reading

Harry Shearer, glumac koji godinama posuđuje glas likovima poput gospodina Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa, s javnošću je podijelio novost o prekidu suradnje s najdugovječnijom animiranom serijom pod okriljem Foxa

Glumac angažiran u 'Simpsonima' s javnošću je podijelio vijest o odlasku iz najdugovječnije Foxove serije. Harry Shearer, koji je godinama posuđivao glas ključnim likovima iz Springfielda, na svom službenom profilu na Twitteru podijelio je poruku odvjetnika producenta 'Simpsona', Jamesa L. Brooksa, koja glasi: 'Šou ide dalje. Harry više nije dio njega, no želimo mu sve najbolje.' Komičar ovjenčan Emmyjem također je izjavio da iza Foxove odluke stoji njegova želja za radom na drugim projektima, što je naposljetku bio izvor spora koji je rezultirao prekidom suradnje.

Ranije ovog mjeseca 20th Century Fox najavio je snimanje još 22 epizode 'Simpsona', čime animirana serija probija rekord dugovječnosti na malim ekranima. Shearer je, kao i ostali mu kolege koji godinama posuđuju glas likovima iz 'Simpsona', trebao sudjelovati u radu i u nadolazećoj, 27. sezoni. Uvjeti pod kojima je Shearer napustio 'Simpsone' i dalje su nejasni, kao i sudbina likova kojima je posuđivao glas dug niz godina.