NEDOSTAJE JOJ MUŽ

Simona stenje misleći na Antu

26.03.2009 u 14:48

Bionic
Reading

Čini se da Simonici Ante ozbiljno nedostaje, a njegovu odsutnost nadoknađuje erotskim snovima

Kad popije čašicu previše, od Simone možemo čuti sve i svašta. Tako se sinoć povjerila Borisu da je stenjala u snu jer je mislila da vodi ljubav s Antom. Zatim se popela na stol izjavivši: 'Ide mi na farmi, ide mi, ali mi fali malo ljubavi...' Tko zna, možda su upravo ovo stihovi novog Simoninog hita.

Kasnije se okrenula Ivani i Bubiju i osvrnula se na njihovu nedorečenu situaciju: 'Dođi, znam da me želiš, a ovdje je tvoja latica u šumarku stigla, ti je pratiš, a ona je noge digla. Ja znam da se vi želite, a ja sam vam prepreka...' Tko koga želi, tko je prepreka, a tko latica - interpretirajte sami.

Kad su ostali sami, Bubi i Ivana ponovno su vodili nejasne razgovore, no ovoga puta misica je ipak prigovorila misteru da joj nije jasno zašto je izdvaja od ostalih farmerica: 'Ako hoćeš ti tako, reci mi normalno, meni ide na živce da se ti sa svima zafrkavaš, ali kad sam ja u pitanju, ti se makneš i non-stop radiš razliku između mene i drugih djevojaka.' A možda je Dino ljut na Ivanu jer je s curama pričala o prištevima na njegovim leđima te rekla da joj se to gadi.