DA MI JE BITI MORSKI PAS

Severinin 'opasan život' u Dubaiju

21.01.2016 u 06:51

Bionic
Reading

Nekima je u Dubaiju dovoljan luksuzan šoping, lješkarenje na plažama ili pak fini hoteli, no ne i Severini. Nakon nedavnog izleta u pustinju Splićanka se odvažila i na malo opasniju avanturu, svojevrsni safari s morskim psima

Malo je toga u čemu neustrašiva Severina neće uživati tijekom svojih 30 dana na Bliskom istoku gdje je trenutačno na bračnom putovanju sa suprugom i sinom. A kako to izgleda kad supružnici Kojić posjete jedan od najraskošnijih vodenih parkova na svijetu u luksuznom hotelu Atlantis, The Palm u Dubaiju, Severina je kao i uvijek pokazala na Instagramu.

Nakon opuštene šetnje s Aleksandrom u akvariju koji broji preko 65 tisuća vrsta morskih životinja među kojima se roni, i sama se odvažila na nezaboravnu avanturu - ronjenje s morskim psima. Kako park nudi i plivanje s dupinima, to je zasigurno još jedan doživljaj koji Kojići neće propustiti iskusiti.

Od fotografije su još zanimljiviji komentari ispod nje koji Sevki poručuju 'kako je u životu već navikla plivati s ajkulama'. Prije vodenog parka i safarija s morskim psima Severina je uživala i u zalasku sunca u pustinji.