SJEDNI, PET

Severini dečko otkrio koliko je voli i matematički

14.09.2015 u 10:33

Bionic
Reading

Ljubav naše najpoznatije pjevačice i mlađahnog sportskog menadžera jača je nego ikad, a koliko je zaljubljen u petnaest godina stariju Splićanku, Igor Kojić često joj pokazuje na društvenim mrežama. U najnovijem izljevu emocija Keba Junior uputio je Severini matematičku ljubavnu poruku, no njoj je to bilo prekomplicirano za čitati pa mu je odgovorila da je to mogao napisati i na puno jednostavniji način i u dvije riječi!

Tek su nešto više od pola godine zajedno, no Severina (43) i Igor (28) kao da se poznaju cijeli život.

Iako ih dijeli razlika od petnaest godina, budućim mladencima to ne predstavlja nikakvu prepreku, a unatoč tome što su njihov odnos neki okarakterizirali samo kao dobar marketinški trik, čini se da se njih dvoje vole poput zaljubljenih školaraca.

Sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe na društvenim mrežama često obasipa svoju dragu najljepšim mogućim izrazima ljubavi pa je tako u najnovijoj poruci svoje osjećaje odlučio izraziti matematički uz pomoć broja pi.


'A jesi mi moga lipo jednostavno napisat: Volin te', odgovorila mu je Seve, na što je Keba Junior na dalmatinskom dijalektu upravo to i učinio.

Splićanka je nedavno priznala kako će se za Igora udati u listopadu, a šuška se kako će se vjenčanje desetljeća održati u beogradskom Belom dvoru, domu Aleksandra II. Karađorđevića.

Mladencima će to biti prvi brak u kojem im, sudeći po njihovim zaljubljenim pogledima, sreće, ljubavi, poštovanja i uzajamne podrške neće nedostajati.

A s obzirom na to da je Igor malenog Aleksandra prihvatio kao svoje dijete, nikoga ne bi iznenadilo kad bi se Severina odlučila za još jedno dijete što bi Kebi Junioru bio najljepši mogući svadbeni poklon.