ŽIVOTNA MENTORICA

Severina o Lepi Smoje: Bila mi je ka' mater...

  • Autor: I.Č.
  • Zadnja izmjena 10.03.2016 17:13
  • Objavljeno 10.03.2016 u 13:35
Severina i Lepa Smoje

Severina i Lepa Smoje

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Poznato je koliko je splitska pjevačica voljela Lepu koju je upoznala u svojoj ranoj mladosti dok je još plesala u njezinu plesnom studiju Mozaik. Njezin odlazak Severini znači gubitak jedne mudre žene koja ju je razumjela i čiji su je životni savjeti hrabrili kad je bilo najteže

Cijeli Split volio je i cijenio Lepu Smoje, njezin jedinstven smisao za humor, bistrinu uma, pogled na život. Jedna je bila Lepa, zna to i Severina koja je imala čast upoznati je još u svojoj ranoj mladosti, biti njezinom učenicom, kasnije i prijateljicom. Lepina smrt u 97. godini života za Seve je bolan gubitak. Pa iako se nisu dugo vidjele, Severina vrlo dobro zna što je o životu naučila od Lepe, stoga ne čude njezine rečenice na Facebooku:

'Ne znam kako se ovo radi... Pretužna sam, puno mi je značila... Pa bila mi je ka' mater, gledala me ka' 'ćer. Otišla mi je moja teta Lepa...', piše Severina. Njihov posljednji susret, bar onaj koji je Seve obilježila na Instagramu, bio je onaj dvije godine prije Lepinog rođendana 20. veljače. Maleni Aleksandar rođen je na isti dan.

'Upoznala sam sve Severinine momke, ali ne i muža. Nadam se da će me uskoro posjetiti s Igorom i malim Aleksandrom', rekla je Lepa prošle godine nakon Severinine udaje za Igora Kojića u Balama.

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram


Severina sa sinom i Tomicom Petrovićem u posjetu teti Lepi u siječnju 2014. godine

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!