UZ TRUBAČE I ĐURĐEVDAN

Severina i Igor na vjenčanje u stojadinu

22.11.2015 u 19:12

Bionic
Reading

Severina i Igor Kojić danas se u Beogradu vjenčavaju 'sa stilom'. Ceremonija uključuje trubače, stojadin, prijestolje, plakate na kojima piše 'Moje srpsko vjenčanje' te niz gostiju – od Ankice Dobrić i Doris Dragović, do Petra Graše i, navodno, Milorada Dodika

Ironija ili ne? Ne znamo, ali Severinino srpsko vjenčanje krenulo je od kuće mladoženjina oca Dragana Kojića Kebe u okićenom stojadinu uz pratnju trubača i 'Đurđevdana'. Igor je trubače nagradio novčanicama, a na sebi je imao bijelu majicu sa Severininom i svojom karikaturom na kojoj je pisalo 'Mr.', dok je Severina imala isto, samo je na njenoj pisalo 'Mrs.'.

Na ulazu u svadbenu salu stoji veliki plakat 'Moje srpsko vjenčanje', a u unutrašnjosti je prijestolje na kojem će sjediti Severina - 'kraljica od Kebe' – okružena kumovima. U hotelu u kojem zadnjih nekoliko dana prebivaju Severina i Igor okupili su se i gosti – Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, Ankica Dobrić, Doris Dragović, Sandra Perković, Iva Balaban, Goran Karan, Saša Matić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Petar Grašo, te mnogi drugi.

Za cijeli je događaj navodno trebalo stotinjak radnika, scenografa i dekoratera, a s obzirom na to da od 500 pozvanih, oko 100 gostiju spava u luksuznom hotelu, cijena je nesumnjivo vrtoglava. Navodno su zakupljeni cijeli sedmi i osmi kat hotela.

Svadbu čuva privatno osiguranje, a dio redara navodno je zadužen za to da fotografije s vjenčanja ne procure u javnost.