POPUT CARRIE

Seve: Imam prijateljice s kojima pričam o seksu

02.06.2010 u 09:48

Bionic
Reading

Severina je bez obzira na ozlijeđeno koljeno sretna i u visokim štiklama došla na premijeru filma 'Seks i grad 2'. Ona, baš kao i Carrie, ima krug prijateljica s kojima može pričati o seksu i odjeći te kaže da je zbog toga sretna osoba

Na zagrebačku premijeru filma Seks i grad 2 došla je i Severina, bez obzira što joj je doktor savjetovao da leži kod kuće, jer kao obožavateljica svega vezanog uz Carrie, Samanthu, Mirandu i Charlotte jednostavno nije mogla odoljeti ovoj poslastici za žene.

'Kada sam došla u štiklama, bez obzira na nogu koja mi još uvijek nije dobro, znači da mi se sve oko 'Seksa i grada' jako sviđa', rekla je Severina za tportal. Na premijeri se pojavila u prilično visokim štiklama, ali je u njima pažljivo koračala po crvenom tepihu.

'Isprva sam odbijala gledati seriju, a kada je počela četvrta sezona, počela sam je pratiti i postala pravi fan. Kada sam bila na CNN-u, tamo sam kupila razne modne dodatke s natpisima 'Seks i grad', a imam čak i knjigu', kaže Severina i oduševljeno dodaje da joj je kod njih sve tako lijepo.

Što se tiče glumica, Severina nije htjela izdvojiti nijednu jer su joj sve podjednako drage, ali što se tiče stila odijevanja, onda joj je definitivno najdraža Carrie.

'Mogu reći da sam sretna osoba jer i ja imam krug prijatelja s kojima mogu pričati o seksu, putovanjima i odjeći', rekla je pjevačica koja nije mogla sakriti oduševljenje zbog toga što će gledati svoje najdraže glumice na velikom platnu.

'Meni je dovoljno već i to što sam izašla s prijateljicom, a poslije filma me ne morate pitati za mišljenje jer će mi sigurno sve biti super', zaključila je.