PUSTINJSKA AVANTURA

Seve i Igor: Intimna proslava prve godine ljubavi

18.01.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Severina i Igor uz malenog Aleksandra u Dubaiju su odlučili proslaviti svoju prvu godinu poznanstva koje je rezultiralo velikom ljubavlju i brakom, ali i potražiti odmor nakon radnih blagdana

Severina se tako pohvalila na svojem Instagramu zajedničkom fotografijom s pustinjskog safarija bez kojeg posjet Dubaiju ne bi bio potpun. I savršen. Poludnevni izlet koji može uključivati i noćenje u pustinji zasigurno će najviše oduševiti malenog Aleksandra, a očigledno je kako je u vožnji po pustinjskim dinama u džipovima uživala cijela obitelj.

Severina je jučer objavila prvu fotografiju iz Dubaija, ispod koje je stavila status 'Pustinjska ruža', a ne sumnjamo kako nas čeka još odličnih fotkica.

Desert Rose ?? #uae #dubai #desert #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)


Pjevačici i suprugu ovo je putovanje bitno jer obilježava godišnjicu njihovog poznanstva koje je rezultiralo prekrasnom ljubavnom pričom i brakom. Skromno vjenčanje u Balama, a zatim velika svadba u Beogradu koja je okupila više od 500 uzvanika i danas pune novinske stupce.

Gas, gas... ?? #uae #dubai #desert #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)


Blagdanski dani Seve su bili radni; imala je svirke na Badnjak, Božić i Novu godinu, ali obitelj trenutačno uživa u pustinjskim čarolijama. Vjerojatno ih još očekuju i provodi u beduinskim selima, večere s trbušnim plesačicama te ostali začini arapskog života.

Desert Sunset #uae #dubai #desert #sunset #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)

UAE Dubai #uae #dubai #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)