PORUKA NAPADAČU

Sergej Trifunović progovorio o incidentu u Beogradu

01.03.2016 u 14:49

Bionic
Reading

Nakon što je ovog vikenda napadnut na beogradskom Vračaru poznati glumac na svom Instagramu progovorio je o incidentu u kojem ga je ozlijedio zasad nepoznat muškarac

Srpski glumac Sergej Trifunović teško je ozlijeđen u noći s petka na subotu na beogradskom Vračaru, u blizini jednog restorana. Policijski izvori otkrili su srpskim medijima da je na šakama imao ozljede od ugriza te da je poznat identitet muškarca s kojim se glumac fizički sukobio. Dan nakon incidenta glumac je na svom Instagramu ostavio poruku napadaču:

'Pretpostavljam da je ljubomorni Hannibal Lector poslao treniranog učenika jer je završio na drugom mjestu na listi psihopata na IMDB-u, iza Vukmira. Šta li će tek pokušati Johnny Shining, koji je na trećem...', napisao je Trifunović kojem proteklog mjeseca to nije bila jedina neugodnost s kojom se suočio. Naime kako pišu srpski mediji, Emir Kusturica navodno je razmišljao izbaciti Trifunovića iz svog novog filma u kojem glavnu ulogu ima Monica Bellucci.

Tijekom snimanja filma 'Na mliječnom putu' Kusturica je nekoliko puta imao okršaj s Trifunovićem, no kako beogradski glumac ima veliku ulogu u filmu, od mijenjanja scenarija i glumca ipak je odustao.

'Hvala vam što brinete, rasplakat ću se', poručio je Sergej na društvenim mrežama komentirajući svađu s Kusturicom.