NA REHABILITACIJI

Seleni Gomez konačno se vratio osmijeh na lice

19.10.2016 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon što se nedavno, zbog depresije i napada anksioznosti, prijavila u rehabilitacijski centar, jučer su objavljene prve paparazzo fotografije 24-godišnje pjevačice. Selena Gomez snimljena je ispred centra kako pali cigaretu, a s lica ne skida veliki osmijeh. Čini se da terapija napreduje dobro, a njezini se obožavatelji nadaju da će se uskoro vratiti jača i bolja nego ikada na glazbenu scenu

Otkako joj je prije nekoliko godina dijagnosticirana autoimuna bolest lupus, 24-godišnjica pjevačica se, osim s time, bori i s depresijom i napadima anksioznosti. Zbog preopterećenja i stresa uzrokovanog i turbulentnom vezom s Justinom Bieberom, nesretnom pogibijom bliske prijateljice, ali i slavom, Selena Gomez počela je sve dublje tonuti u depresiju. Ipak, smogla je snage i dobrovoljno se prijavila u rehabilitacijski centar u Tennesseeju.

Pjevačica je jučer snimljena ispred centra, kamo je izašla kako bi zapalila cigaretu i porazgovarala s osobama s kojima se sprijateljila tijekom boravka. Odjevena u crne traperice i sivu majicu s kapuljačom, Seleni je na lijevoj ruci imala veliki flaster. Zašto je on na ruci, ne zna se, no može se pretpostaviti da pjevačica možda neke lijekove dobiva intravenozno. S osmijehom na licu, koji se nije mogao vidjeti već duže vrijeme, zapalila je cigaretu i vedro porazgovarala sa ženskom osobom.

Selena Gomez snimljena ispred rehabilitacijskog centra


Čini se da boravak u centru, koji se nalazi duboko u šumi, godi mladoj pjevačici, a nagađa se kako bi tamo mogla ostati čak nekoliko mjeseci. Sve dok se u potpunosti ne oporavi. Hoće li joj rehabilitacija pomoći u njezinoj borbi s depresijom i anksioznosti te hoće li se nakon nje ponovno vratiti na glazbenu scenu, zbog čega najviše strepe njezini obožavatelji, vidjet će se u narednim mjesecima.

Wow, girl...?? @selenagomez #selenagomez #selena #selenator #selenators

Fotografiju objavljuje Sel opened my snap Jan 1 ?? (@youarebeautifulselena)


Kod Ellen DeGeneres, Selena je otvoreno progovorila o svojoj bolesti - lupusu

447261,446489,442520,440432