ZAGREBAČKI KONCERT

Seksi Shakira bokovima zapalila Arenu

10.05.2011 u 23:15

Bionic
Reading

Zagrebački koncert latino dive Shakire ispunio je očekivanja nekoliko stotina obožavatelja koji su s njom pjevali u glas i uživali u njezinu senzualnom plesu

Nakon pet godina Shakira je ponovno posjetila Hrvatsku. Ovoga puta koncert je održala u zagrebačkoj Areni koja nije bila do kraja popunjena, ali je nekoliko tisuća obožavatelja istinski uživalo u nastupu seksi latino ljepotice.


Već na prve taktove pjesme 'Sale El Sol' kojom je otvorila koncert, publika je pjevala uglas s dobro raspoloženom Shakirom koja se do bine

prošetala među publikom. Osim vokalnih sposobnosti, plavokosa pjevačica pokazala je i zavidne plesačke vještine, a njima je poučila i pet djevojaka iz publike koje je izvela na pozornicu tijekom izvedbe hita 'Whenever, wherever'. Shakirine pozdravne riječi s početka koncerta - 'Večeras sam samo vaša, uživajmo zajedno' – pokazale su se točnima.

Kolumbijkina izvedba pjesme 'Nothing Else Matters' uz pratnju bubnjeva publiku je oduševila, kao i njezino umijeće trbušnog plesa uz hit 'La Tortura'. Trbušnim plesom začinila je cijeli koncert te je još jednom pokazala zašto je mnogi smatraju kraljicom senzualnosti.

Seksi pjevačica vratila se na bis publike te je zagrebački koncert zatvorila velikim hitovima 'Hips Don't Lie' te 'Waka Waka' tijekom kojih su bačene i konfete na razdraganu publiku. Ekipa do bine sjajno se zabavljala tijekom cijeloga koncerta, a oni na udaljenijim mjestima uglavnom su sjedili. Među publikom viđeni su i Iva Balent, Hamed Bangoura, Edita Misirić, Anica Kovač i Alka Vuica.

Shakira je u Zagreb stigla privatnim avionom, a odsjela je u hotelu The Regent Esplanade. Organizatori su otkrili da je tražila maserku te puno voća i sira. Budući da je riječ o zvijezdi svjetskoga kalibra, mora se primijetiti da su njezini prohtjevi ostali skromni. Takav dojam Shakira cijelo vrijeme ostavlja – skromna i vesela djevojka iz susjedstva, baš kao što je bila i večeras u zagrebačkoj Areni.