ZDRAVI TULUM

Seal u zadarskoj konobi na tradicionalnim jelima

14.07.2010 u 11:31

Bionic
Reading

Britanski pjevač koji se priprema održati koncert na parkiralištu Jazine, sudeći po organizatorima nema velike prohtjeve: volio bi da se na meniju nađu jela organskog porijekla

Britanski pjevač Seal stiže u srijedu u Hrvatsku gdje će održati koncert na zadarskom parkiralištu Jazine, a prije slavnog glazbenika publiku će kao predgrupa zabavljati splitska grupa TBF. Pjevač će sa ostatkom ekipe, koja broji četrdesetak osoba, u Zadar stići iz Poljske, gdje ima nastup dan ranije, a na putu ga nije pratila supruga, njemačka manekenka Heidi Klum s kojom ima troje djece. Čini se da unatoč svjetskoj slavi, Seal nije pretjerano razmažen oko organizacije ili dodatnih zahtjeva, prenosi Jutarnji list.

'Seal stiže ujutro na sam dan koncerta, a odlazi već sutradan. Imat će dovoljno vremena za razgledavanje grada, a ručat će u jednoj konobi. Želja mu je bila da na meniju budu tradicionalna jela organskog porijekla', objasnila je Sanja Ajdinovski, jedna od organizatorica njegova nastupa iz Lupa Promotiona. Dodala je kako se s liste njegovih zahtjeva, jedino posebni beskofeinski čaj PG tips tea, morao naručiti iz Londona.