SRCA NA FACEBOOKU

Sanja Doležal jednom fotografijom zaintrigirala prijatelje

24.04.2016 u 15:22

Bionic
Reading

Iako joj je prošlog mjeseca otkazan angažman u HTV-ovoj emisji 'Dobro jutro, Hrvatska', pjevačica i voditeljica jednom je objavljenom fotografijom na društvenim mrežama pokazala kako je unatoč svim životnim izazovima - sretna. Prijatelji su se u komentarima pitali i tko je razlog Sanjinu preporodu

Portret nasmiješene i sretne Sanje Doležal snimljene nedavno na Mrežnici, izmamio je niz komentara njezinih prijatelja na Facebooku, a neki su je pitali: 'Tko te to tako gleda da blistaš?' Prijatelji Branko Ivanda i Dubravko Šimenc također nisu ostali bez komentara. Sanja će za koji dan slaviti 52. rođendan, a njezin odličan izgled i zadovoljstvo na licu teško je ne primijetiti.

Iako se prije nekoliko tjedna suočila s gubitkom angažmana u HTV-ovoj jutarnjoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', čini se da u Sanjinu životu, uz djecu i prijatelje, postoji još netko itekako važan tko joj je vratio osmijeh na lice i naoružao je pozitivnom energijom.

Jedno srce u pijesku na njezinu Facebook profilu i pozitivni postovi otkrivaju da je Sanja odlučila biti sretna, a možda krije i neku priču koju još nije spremna ispričati javnosti.

Prije četiri godine točnije 3. svibnja Sanja je izgubila supruga Nenada Šarića koji je u 65. godini preminuo od posljedica moždanog udara.