DIPLOME ZA KUHANJE KAVE

Sanja Doležal i Marko Tolja otvaraju kafić

29.10.2009 u 13:45

Bionic
Reading

Pjevači koji će i glumiti u mjuziklu 'Za dobra stara vremena', Sanja Doležal i Marko Tolja, nakratko su obukli pregače i skuhali kavu okupljenim gostima u Franckovoj tvornici

Ekipa mjuzikla 'Za dobra stara vremena' posjetila je Gastro centar, prezentacijsko-edukacijski centar Francka za napitke od kave i čaja gdje djelatnici održavaju obuku ugostitelja, đaka i studenata o ispravnom pripravljanju espresso i ostalih proizvoda. Tako su se u pripremi kave okušali Sanja Doležal i Marko Tolja

Iako se Sanja potrudila zabaviti goste dok je spravljala kavu, Franckova degustatorica ocijenila je da je u izazovu ipak pobijedio mladi pjevač Marko, no oboje su dobili diplomu, a Sanja je uvidjela da je sada spremna otvoriti kafić.

'Sada kada ti nema Zrinke Cvitešić moraš se družiti sa mnom' našalila se Sanja s Markom, kojem je u mjuziklu Zrinka partnerica.

'Slobodno napišite kako Marko i ja otvaramo kafić', izjavila je Doležal, koja će glumiti u mjuziklu i, naravno, pjevati dobro znane pjesme Novih fosila.

Kao podrška ekipi došli su Rajko Dujmić i Željka Ogresta, koji su se više držali šanka i degustirali nove okuse kave Superiore.