NJEŽNA SPORTAŠICA

Sandra Perković uživa u ljubavi s dečkom Edisom

29.12.2015 u 09:39

Bionic
Reading

Aktualna olimpijska pobjednica, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska Sandra Perković u posljednje vrijeme privlači pozornost gdje god se pojavi - kako svojim sportskim uspjesima, tako i sve više svojim sjajnim izgledom. Uspješna sportašica ne može prikriti svoju sreću i zaljubljenost. Na svojem Facebook-profilu objavila je dirljivu posvetu dečku i treneru Edisu Elkaseviću

'On je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu', napisala je pored fotografije na kojoj pozira s voljenim dečkom i trenerom Edisom. Više je puta isticala kako on ima sve što je ikad željela kod muškarca te da ju je osvojio svojim stavom, dobrotom, iskrenošću, izgledom i ljubavlju. 

Sandra i Edis Elkasević, atletski trener i bivši bacač kugle, upoznali su se 2012. godine i ubrzo postali par. Kada se 2013. godine razišla sa starim trenerom Ivanom Ivančićem, njegovu ulogu preuzeo je Edis i danas taj dvojac očito savršeno funkcionira zajedno – na terenu, ali i kod kuće.

'Nas dvoje smo od samog početka odvojili privatno i poslovno što je odmah rezultiralo uspjehom. Na treningu mi je Edis trener, a kod kuće Edis je samo Edis', izjavila je ranije za tportal.

"A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love."Max MullerOn je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu .#TrueLove

Posted by Sandra Perković on 28. prosinca 2015