NA KUĆNOJ NJEZI

Samardžić pušten iz bolnice, liječnici iznenađeni oporavkom

14.12.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Poznati srpski glumac prošlog petka pušten je iz bolnice nakon vrlo zahtjevne operacije na mozgu prije desetak dana. Naime, srpski mediji pisali su da će Samardžić zbog dugog oporavka najmanje mjesec dana boraviti u bolnici, no liječnici su ga ipak pustili na kućnu njegu iznenađeni njegovom snagom volje i brzinom kojom je stao na noge nakon operacije

Omiljeni srpski glumac, 80-godišnji Ljubiša Samardžić, blagdane će dočekati kod kuće, ne u bolnici kako se pisalo. Naime, glumac se nakon što mu je prije deset dana operiran tumor na mozgu, dobro oporavlja, liječnici ga nazivaju velikim borcem, a takvu snagu volje ne susreću često kod jednog osamdesetogodišnjaka, piše srpski Kurir.

Naime, Ljubiša je u bolnici trebao biti zadržan mjesec dana zbog vrlo zahtjevne operacije, no njegov liječnički tim odlučio je da je njegovo stanje dovoljno stabilno da glumac nastavi oporavak kod kuće. U bolnici ga je svakodnevno posjećivala njegova supruga Mira.

'Cijeli tim koji je operirao Ljubišu i oni koji su pratili njegovo stanje nakon operacije, iznenađeni su brzinom kojom se oporavio. Iako su smatrali da će duži period ostati u bolnici, on ih je demantirao. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, već je vrlo brzo postao pokretan i svjestan. Što je najvažnije, potpuno je orijentiran, a to je najteže postići poslije takve operacije', rekao je izvor iz Kliničkog centra Srbije srpskom Kuriru.


Mira je svom suprugu tijekom oporavka bila najveća podrška


455276,455189,389388,440111