LJETO U DUBROVNIKU

RTL-ovka Ana Strizić uživa s Krešom Milanovićem

08.08.2016 u 15:31

Krešimir Milanović i Ana Strizić razgledavali gradske znamenitosti

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/PIXSELL

Bionic
Reading

Voditeljica i novinarka sportskih vijesti na RTL-u Ana Strizić ovo ljeto u predahu od radnih dana uživa na Jadranu. Trenutno se s dečkom Krešimirom Milanovićem, bratom bivšeg premijera Zorana Milanovića, nalazi u Dubrovniku

'Najviše vremena ovog ljeta provodim sa sinom u obiteljskoj kući kraj Novog Vinodolskog. Kupamo se nekad i dvaput dnevno, učimo roniti, plivati i uživamo u ljetu', ispričala nam je.
 
Najviše voli kombinaciju aktivnog odmora i odmaranja na plaži.
'Ne volim biti na jednom mjestu cijelo ljetovanje pa uvijek tijekom ljeta posjetim nekoliko destinacija', rekla je Ana koja se najradije odmara kod kuće sa sinom i obitelji.

'Volim i nekoliko dana imati samo za sebe. U Dubrovniku sam svega nekoliko dana, ali ću se sigurno brzo vratiti', kaže Riječanka koja se u Dubrovniku odmara s poduzetnikom i mlađim bratom predsjednika SDP-a i bivšeg premijera Zorana Milanovića, Krešimirom Milanovićem. Sramežljiva novinarka i voditeljica nije htjela komentirati ništa na temu svoje veze.

S Krešimirom  Milanovićem je od studenog prošle godine, a početkom godine zajedno su posjetili New York i Miami.

Iz veze s Mirom Lujićem ima četverogodišnjeg sina Mijata, a Krešimir Milanović iza sebe ima brak s Ivanom Milanović od koje se razveo prije nekoliko godina.

Party??

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on

Du❤

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on


Ana je majka četverogodišnjeg sina Mijata