IPAK NIJE SVE GOTOVO?

Rowling: 'Darovi smrti' su moj najdraži film o Potteru

14.11.2010 u 11:05

Bionic
Reading

Autorica romana o Harryu Potteru J.K.Rowling izjavila je da joj je sedmi u serijalu filmova o tom dječaku čarobnjaku dosad najdraži, te je ostavila otvorenom mogućnost da nastavi i dalje pisati o njegovim i pustolovinama njegovih prijatelja

Okružena oduševljenim obožavateljima i uz glavne zvijezde filma na crvenom tepihu londonskog Leicester Squarea gdje je u četvrtak održana premijera filma 'Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio', Rowling je dala rijetki intervju u kojem je progovorila o svojim osjećajima oko kraja fenomena poteromanije.

"Ovo mi je dosad najdraži film. Vrlo sam uzbuđena, ali veselim se što ću ga ponovo vidjeti, samo jednom sam ga gledala otkako je snimljen", rekla je britanska spisateljica u razgovoru koji je Reuters objavio u nedjelju.

Hollywoodski studio odlučio je posljednji roman o Harryu i njegovim prijateljima podijeliti u dva dijela, nakon što je prethodnih šest nastavaka zaradilo 5,4 milijarda dolara. Premijera drugog dijela bit će u srpnju.

Rowing je izjavila kako misli da je završila s pisanjem knjiga o Potteru, no odbila je izjasniti se jesu li pustolovine mladog čarobnjaka definitivno došle kraju.

Knjige su prodane u više od 400 milijuna primjeraka diljem svijeta. 'Mislim da je gotovo, ali nikad ne reci nikad', rekla je J.K.Rowling