SASVIM ISKRENO

Rossina istina o odnosu s Mirtom Šurjak i bivšom suprugom

19.08.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Gostovanje Hajduka u Izraelu bilo je u središtu zanimanja hrvatskih ljubitelja nogometa, posebice navijača Bilih. A kada je splitski klub u pitanju, onda je jasno da je uz njega i HTV-ova novinarka Mirta Šurjak. Neki su se pitali hoće li se sportska novinarka ondje susresti s Giovannijem Rossom, ocem svoje kćerkice, nogometašem koji je nekad u Izraelu igrao nogomet, a koji danas tamo živi. Do susreta nije došlo, ali je markantni Rosso progovorio o svom odnosu s bivšom suprugom, razlozima razvoda braka i o Mirti

Sportskoj novinarki dolazak u Izrael ostat će u ne baš ugodnoj uspomeni jer joj je dan uoči utakmice pozlilo na treningu Hajduka pa joj je čak i pružena liječnička pomoć.

'Hvala svima na brizi... Dobro sam nakon što mi je pozlilo na treningu Hajduka u Netanyji. Hvala liječničkoj službi Hajduka na brzoj intervenciji. Nesnosna vrućina i vozač autobusa s kojim smo se od Tel Aviva do Netanyje udaljene 30 km vozili dva i po sata jer je nekoliko puta pogriješio put do stadiona, učinili su svoje... No, to je neka druga priča... Sada je jedino važno da sam dobro', napisala je sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak na svom Instagram-profilu, objavivši fotografiju iz Netanyje.

No, dio je medija u tom gostovanju Hajduka u Izraelu te dolasku Mirte Šurjak u zemlju u kojoj je nekad igrao, a danas živi otac njezine kćerkice Chiare, Giovanni Rosso, vidio zavjeru i počeo spletkariti, naglasivši kako je Rosso zbog Mirte Šurjak ostavio bivšu suprugu Moranu.

I zato smo kontaktirali bivšeg igrača Zagreba, Hajduka, nekolicine izraelskih klubova (dva Maccabija, Hapoela, Beitara) te hrvatske nogometne reprezentacije.

'Puno je priča, neistina i laži. Nikada svoju bivšu suprugu Moranu ne bih ostavio zbog Mirte Šurjak. Pola svog života proveo sam s Moranom, predivnom ženom i majkom moga sina Vite. Dakle, ne bih o njoj mogao reći ništa drugo, osim da je predivna žena kojoj bih i život dao. I sada jedino o njoj mogu govoriti s puno poštovanja. Iako smo se razišli, imamo pravi, ljudski i prijateljski odnos', rekao je u ekskluzivnom razgovoru za tportal Giovanni Rosso kojem je dolazak Hajduka u Izrael bio veliko veselje.

In love with summer...??????

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on


Iako Mirta Šurjak ne spominje Giovannija Rossa, već naglašava kako je sretna u životu bez muškarca, neki su mediji spomenuli mogućnost i 'tajnog susreta'. Rosso je ostao u čudu.

'Iz respekta prema našoj kćeri Chiari, neću uopće reći ni riječi u vezi dotične osobe. Hvala Bogu, to je za mene završena priča', poručio je 43-godišnji Rosso.

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on