DALEKO OD SVEGA

Romantični odmor Tanje i Vlahe na Maldivima

15.01.2016 u 17:21

Bionic
Reading

Da im nova godina počne na najljepši mogući način, potrudio se poznati par Tanja Dragović i Vlaho Arbulić koji se ovih dana odmara na jednom do najljepših otočja na svijetu u Indijskom oceanu

Od svih otočja na svijetu Maldivi su kao stvoreni za ljubavna putovanja. Na otočićima koji su jako maleni skoro ne preostane ništa drugo nego romantika udvoje. To vrlo dobro znaju britanski kraljevski par princ William i njegova Kate koji na Maldivima pronalaze ljubavno utočište, često je ondje i bračni par Beckham, Javier Bardem i Penelope Cruz, sunčala se na tim bajkovitim pješčanim plažama i Severina u vrijeme ljubavne sreće s Milanom Popovićem, a svoj komadić raja na tropskom otočju potražili su ovog tjedna Tanja Dragović i Vlaho Arbulić.

U jednom od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu Tanja i Vlaho će navodno boraviti sami tjedan dana. Uz blistave bijele plaže, tirkizne lagune i mir svaki životni izazov nakon takvog putovanja lakše će biti riješen. Prošlog mjeseca prije božićnih blagdana posjetili su i Dubai, no po svemu sudeći odmor je na koraljnom otočju onaj pravi. 

A photo posted by Vlaho Arbulic (@v.l.a.h.o) on


✈️

A photo posted by Vlaho Arbulic (@v.l.a.h.o) on