ROCK THE HOUSE

Rock prosinac u Vintage Industrial baru

29.11.2013 u 14:27

Bionic
Reading

Vintage Industrial bar ulazi u završni mjesec u godini sa izuzetno bogatim i atraktivnim koncertnim programom i prigodnom proslavom rođendana

U petak 6. prosinca Malehookersi u Vinatgeu promoviraju novi album 'Mašina' uz najavu dolaska specijalnog gosta – Svetog Nikole.


U srijedu 11. prosinca započinje četverodnevna proslava rođendana Vinatgea. Tu će srijedu u sklopu Good Vibrationa nastupiti Stonebride, Killed a Fox i Voltage.


Drugi dan proslave u četvrtak 12. prosinca u goste dolazi engleska punk grupa Peter and the Test Tube Babies koja je na sceni još od 1978. godine.


Treći rođendanski dan, petak 13., uveličat će nastup grupe Cojones, Deafnes by Noise, Erotic Biljan and his Heretics, Rochelle Rochelle kao i gosti iznenađenja.


I četvrti dan proslave u subotu 14. prosinca nastupa grupa B & the Bops, te Picksiebner i prigodna supergrupa Vintage Rock Forses u kojoj sviraju Massimo, Vedran Božić, Tomas Krkač, S. Pintarić, Neven Mijač, Davorin Bogović, Renato Metessi, Edvin Baučić, Branko Požgajec, Srđan Jug, Adonis Dokuzović i Jurica Leikauff.


19. prosinca u Vintage dolazi beogradska super grupa Trese.Lupa.Udara koju čine Koja i Buca iz Discipl A Kitschme i Švaba iz Električnog orgazma


Dan kasnije, u petak 20. prosinca Gabba Gabba, najpoznatiji i najbolji hrvatski tribut to Ramones.


Na Štefanje u četvrtak 26. prosinca My Buddy Moose i Erotic Biljan and his Heretics spremaju koncertni provod.


U petak 27. prosinca ženska rock grupa Angels predvođena Marcelom Oroši


I na koncu neizbježan doček nove godine ali o tome kad dođe vrijeme.