OČIŠĆENA PROŠLOST

Robert Downey Jr. za Božić dobio oprost grijeha

25.12.2015 u 11:31

Bionic
Reading

Jedan od danas najpoznatijih glumaca na planetu Robert Downey Jr. nije uvijek imao razloga za široki osmijeh kao posljednjih nekoliko godina. Prošlost mu je bila puna mrlja. No zahvaljujući oprostu kalifornijskog guvernera Jerryja Browna, veći dio toga sad je obrisan

Slavni 50-godišnji glumac Robert Downey Jr. na Badnjak je imao razloga za veselje. Kalifornijski guverner Jerry Brown zvijezdi je dao oprost za sva kriminalna djela koja je do sada u životu počinio.

Naime, Robert Downey Jr. iza sebe ima mnoštvo uhićenja zbog droge, kao i nekoliko posjeta iza rešetaka. No s obzirom na to da je u posljednjih 13 godina pružio sjajan primjer rehabilitacije, glumcu su na Badnjak oproštena sva djela koja je počinio i dosje mu je sada potpuno čist.


Nakon što je izašao iz zatvora 2002, Robert Downey Jr. potpuno se koncentrirao na svoju trezvenost i pokazao kako je sposoban boriti se i pobijediti svoju ovisnost. Zahvaljujući svom odgovornom ponašanju, Robert Downey Jr. dobio je potpun i bezuvjetan oprost svojih prošlih kriminalnih djela.

Robert Downey Jr. također je ponovo dobio pravo glasa na izborima. Nema sumnje da je glumcu ovaj Božić uistinu vrlo sretan.