NAGRADNJAČA

Riva Starr u Revelinu

16.08.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Još jedno uzbudljivo ime moderne house scene, talijanski producent Riva Starr nastupit će u Culture Clubu Revelin 16. kolovoza, a mi smo za svoje čitatelje pripremili ulaznice za koncert!

Njegov rad Q Magazin je nazvao dinamitom za plesne podije uz autentičan pristup koji odlikuje miks najrazličitijih žanrova. Ne čudi stoga niti njegova inspiracija balkanskom muzikom, koju ovaj temperamentni napolitanski producent uspješno prevodi na jezik elektronike. Posve u skladu s time je i jedan od njegovih pseudonima – Mezcla – koji znači fuziju i konstantno prelaženje iz jednog pravca u drugi. Kako i sam kaže, njegova muzika je kao mađioničarski šešir, jer nikada ne zna šta će iz njega izaći.

Rivina karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon što se preselio u London 2008. i u samo godinu, dvije se probio u sam vrh svjetske house produkcije. Hvalospjevi su pristizali od strane medija (MixMag, Q Magazine, iDJ) i publike, ali i od kolega glazbenika. Među Rivine fanove brzo su se ubrojili Fatboy Slim, Tiesto, A-Trak, Annie Mack, Gilles Peterson, a za neke od njih, poput Dennisa Ferrera, Ushera, Estelle i grupu Gossip brzo je potpisao i remixeve. Naravno, sve su to pratile odlične kritike albuma i mnoštvo nastupa (više od 200 u 2010. godini) u većini eminentnih klubova i festivala, poput Fuji Rocka, Global Gatheringa i Exita.

Ulaznice za nastup Riva Starra već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 9. kolovoza.

Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com

Po dvije ulaznice su osvojili:

Božidar Benić
Barbara Mihić
Dora Jelaska