ROKAJ FEST 2009.

Razorlight i Hladno pivo glavni headlineri

10.04.2009 u 13:59

Bionic
Reading

Ovogodišnji ROKAJ Fest, koji će se održati na Jarunu u Zagrebu od 3. do 5. srpnja, trebao bi biti još veći, još atraktivniji i još posjećeniji nego prošle godine, a što je najvažnije, cijena se neće mijenjati

 

Ovogodišnji, 4. ROKAJ Fest održat će se na Jarunu od 3. do 5. srpnja, a uz Razorlight i Hladno pivo nastupit će i grupe The Toy Dolls, The Bellrays, Karamelo Santo, Superhiks, Mlyk, Mandrili, Emir & Frozen Camels, Tranzistor, Popeye, Postolar Triper, Sinestet, Morso, Diskurz, Kinoklub, A zar je to važno, Fali V.

 

 

Razorlight

Nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog uspjeha Hladnog piva na Jarunu kada su okupili preko 20.000 ljudi, nema sumnje da će biti dovoljno dobar mamac i za nastup na ROKAJ Festu. Razorlight je na glasu kao jedan od najatraktivnijih live bendova u Velikoj Britaniji, dok legendarni Toy Dollsi dolaze već treći put, kao i odlični rock'n'soul Bellraysi. Argentinska grupa Karamelo Santo dolazi u sklopu svoje open air festivalske europske turneje. I makedonski ska prvaci Supehiks su također rado viđen bend u Zagrebu, a vidjet ćemo i bugarske jake snage rocka Mlyk. ROKAJ Fest i dalje pokušava zadržati što veći broj domaćih izvođača, tako da su i za ovu godinu pripremili odličan presjek aktualne scene. Valja naglasiti da ovo nije konačan popis izvođača te da nas očekuje još puno imena s domaće i regionalne scene, kao i među headlinerima, rečeno je na prvoj konferenciji za medije održanoj danas u Profil Megastoreu.

 

 


Također je naglašeno da će ove godine biti postavljena i treća pozornica te da će se kamp dvostruko povećati, da neće manjkati hrane (koju možete i sami ponijeti sa sobom odsjedate li u kampu) i pića i da će paralelno biti organizirane četiri velike akcije u sklopu ROKAJ Festa, a to su 'Festival u boji' – Rokaj pokret za očuvanje prirode i okoliša, 'Ulice bez nasilja', 'Kulturna mreža' i 'Idemo festival'. Više o festivalu na njihovim službenim web stranicama: www.rokajfest.com.