NOVOPEČENI OTAC

Raznježeni Hrvoje Šalković otkrio je tepanje

15.09.2015 u 18:20

Bionic
Reading

Otkako im je prije tri tjedana partnerica Ana Gruica rodila sina, pisac Hrvoje Šalković uživa u očinstvu, priznaje da mu se svakodnevica nije posebno promijenila, ali otkriva što je ipak drugačije. Naučio je tepati

'Tri tjedna sam nekome tata, i sada znam kako je to (frendovi su mi uvijek govorili - ne mogu ti, Shale, objasniti kako je to, moraš sam doživjeti). Pa evo kako je... Čudno, jer si do ušiju zaljubljen u stvorenje koje te uopće ne poznaje, samo gleda kroz tebe... a ti opet smrtno zaljubljen... A sve ostalo je gotovo isto...', napisao je Hrvoje Šalković.

U nastavku svog posta na Facebooku ističe kako mu se otkad ima sina sinčića Marata Ivana, svakodnevica nije posebno promijenila, i da sve što radi sada ima svoj smisao.

'Jednako kao i prije, ustaneš, radiš, čitaš, pišeš, ideš u dućan, pričaš s ljudima... sve je gotovo isto, ali ipak je tu jedna bitna razlika – sve što radiš ima smisla, ima punog smisla. Lijepo se zaj******* u životu, ali kad-tad dođeš do točke kada ti u životu treba 'razlog', treba ti smisao... E pa evo meni smisla i razloga, najdivnijeg na svijetu. Pavaj mirno, malo moje, tata pazi na tebe, i uvijek će paziti. Amen', pomalo patetično je za kraj svom jedincu. 

Tridesetdvogodišnja glumica Ana Gruica i 41-godišnji pisac u vezi su od 2014., a u ožujku ove godine objavili su da će postati roditelji. Šalković je već prije izjavio kako mašta o tome kada će s djetetom otići na svoje prvo putovanje.



Glumica i pisac su zajedno od prošle godine