FILM KAO PROMOCIJA

Ralph Fiennes snima film u Domu Narodne skupštine Srbije

04.02.2010 u 13:34

Bionic
Reading

Iako to još nije službeno potvrđeno, Fiennes je ovih dana prošetao hodnicima Skupštine prije početka snimanja filma 'Koriolan' koji bi jednim dijelom trebao biti sniman u Srbiji

Nakon što je u prosincu prošle godine dogovorio s ministrom unutarnjih poslova Srbije Ivicom Dačićem sve oko snimanja svog novog filma 'Koriolan' te sredio sve potrebne dozvole, slavni se britanski glumac ovih dana prošetao i Skupštinom Srbije gdje također planira snimiti nekoliko scena za svoj film.

Poslije razgovora s glumcem, piše portal blic.rs, Dačić je izjavio da je to odlična prilika za promoviranje Srbije na međunarodnom filmskom tržištu te ispričao da je od njih zatražio iznajmljivanje potrebne opreme, vozila, ljudi i oružja specijalnih jedinica, kao i korištenje prostora unutar Skupštine Srbije gdje bi trebale biti snimljene glavne scene. Snimanje filma trebalo bi početi u ožujku ove godine i trajati od osam do 12 tjedana. Budžet iznosi 20 milijuna dolara, od čega Fiennes planira četiri potrošiti u Srbiji.