PRESLATKO

Prvo skijanje našeg slavnog skijaša sa sinom Ivanom

16.01.2017 u 17:20

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić poveo je starijeg sina Ivana na zatvaranje skijaške staze u Bakačevoj ulici u Zagrebu. Stazom u središtu grada Ivica je skijao upravo sa dvogodišnjim dječakom, a sreću i ponos zbog toga podijelio je s fanovima na svom Facebook profilu

'Nas dva IK', napisao je 37-godišnji Ivica pored preslatke fotografije na kojoj se vide njgove i skije malog Ivana koje je dobio kad se rodio. Najboljem hrvatskom skijašu Ivici Kosteliću 2016. godina bila jedna od boljih. Brojni uspjesi sa skijaških staza obilježili su proteklu godinu, a prije pola godine supruga Elin rodila mu je drugog sina Leona. Stariji sin Ivan potkraj listopada je proslavio drugi rođendan, a u studenom je prvi put stao na skije.

Sudeći prema dosadašnjem snalaženju na snijegu u tako nježnoj dobi, malenom Ivanu sprema se uspješna budućnost. Video prvih Ivanovih skijaških koraka, koje je legendarni skijaš objavio na faceboku, u samo dva sata dobio je više od sedam tisuća lajkova i skoro stotinu komentara. 'Sve se odvilo na Sljemenu i bilo je uistinu predivno. Nisam znao kako će reagirati kada stane na skije, ali sve je proteklo i više nego dobro. Bilo mu je zabavno, što se i vidjelo', izjavio je Ivica za Story nakon tog, za njega i Elin važnog životnog trenutka.