BRITNEY SPEARS

Prvi put u karijeri cijelu turneju pjeva uživo

19.06.2011 u 20:27

Bionic
Reading

Britney je glas pustila na sinoćnjem nastupu u San Joseu, drugom koncertu u sklopu turneje koju je započela 16. lipnja u Sacramentu u Kaliforniji. Izjavila je da je ovaj projekt nešto potpuno drugačije od svega što je radila dosad

Nadali smo se da će Britney Spears barem jednu pjesmu na svom zagrebačkom koncertu 1. listopada pjevati uživo, ali kako se čini, pop princeza za ove se turneje potpuno odrekla playbacka! Naime, 'Femme Fatale' je prva turneja u karijeri slavne pjevačice koju će u potpunosti otpjevati uživo.

Britney je glas pustila na sinoćnjem nastupu u San Joseu, drugom koncertu u sklopu turneje koju je započela 16. lipnja u Sacramentu u Kaliforniji. U nedavnom intervjuu izjavila je da je ovaj projekt nešto potpuno drugačije od svega što je radila dosad.

Na svjetskoj turneji 'Femme Fatale' pop ikona promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singlovi 'Hold it against me' i 'Till the world ends' njeni su novi hitovi prodani u milijunima kopija, koji su joj vratili nekadašnji sjaj.

Hold It Against Me