1. LISTOPADA 2011.

Britney Spears nastupa u zagrebačkoj Areni!

09.06.2011 u 18:51

Bionic
Reading

Princeza popa u Hrvatsku stiže 1. listopada iz Budimpešte, a karte za njezin koncert u prodaji će se naći 13. lipnja

Pop zvijezda Britney Spears jučer je potvrdila da u sklopu svoje turneje dolazi u Hrvatsku! Koncert će održati 1. listopada u zagrebačkoj Areni, kamo će doletjeti iz Budimpešte gdje nastupa večer prije.

Najavljuje fenomenalan šou na produkcijski zavidnoj razini, po čemu su već godinama poznati njezini nastupi uživo.

'Pregovaranje nije trajalo predugo, a osobni zahtjevi Britney Spears još nisu poslani. No, poučena iskustvom, uvjerena sam da su priče o razmaženosti zvijezda prenapuhane i pretjerane', kazala je Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta koji organizira koncert i dodala: 'Zasad smo dobili produkcijske zahtjeve iz kojih je vidljivo da je riječ o velikom vizualnom spektaklu, radi čega smo kapacitet dvorane morali smanjiti na 12.000 mjesta.'

Na turneji 'Femme Fatale' koja 16. lipnja počinje u Sacramentu, a u sklopu koje pjevačica dolazi i u Zagreb, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi 'Hold it against me' i 'Till the world ends' novi su njezini hitovi prodani u milijunima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj. Britney je glazbenica koja je u prošlom desetljeću slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 milijuna prodanih albuma.

Dok je još bila tinejdžerska zvijezda u The Observeru, o njoj su pisali: 'U njezinoj dobi djevojčice na zidove lijepe postere svojih idola, a Britney je već sad zvijezda s tih postera. Ona je zacijelo ‘najstarija’ tinejdžerska senzacija koju je pop proizveo.'

Takav brz poslovni ritam kojem je odmalena podvrgnuta uzeo je danak i stvorio joj brojne osobne probleme. No oporavljena i nova vratila se u velikom stilu, a karte po cijeni od 300 do 700 kuna za njezin debi u Zagrebu u prodaju kreću 13. lipnja na prodajnim mjestima Eventima.

Rana popularnost i pritisak posla stvorili su joj psihičke probleme, no pobijedila ih je.

Britney Spears karijeru je počela graditi kad joj je bilo osam godina u američkom Mickey Mouse Clubu. A uz kraće ili dulje prekide, do danas, kada ima 30 godina, nije stala. Pritisak kojem je tako rano izložena učinio ju je nestabilnom osobom. Njezin brak s Kevinom Federlineom trajao je tri godine i u njemu je rodila sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa. Razveli su se krajem 2006, a u brakorazvodnoj parnici Britney je izgubila skrbništvo nad svojom djecom.

Uslijedila su dva liječenja u psihijatrijskoj ustanovi 2008. godine, a mediji su čekali neki od njezinih ispada poput brijanja glave ili vožnje automobila sa sinom u krilu ne bi li je razapeli. Izgubila je i pravo raspolaganja svojom imovinom, a pravo na to pripalo je njezinu ocu Jamieju. No uspjela je sve prebroditi i vratiti se na vrh te je danas sretna žena i majka.