NAGRADNJAČA

Prvi gledaj Sherlocka za Novu godinu

  • Autor: promo
  • Zadnja izmjena 30.12.2015 14:26
  • Objavljeno 30.12.2015 u 14:26
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: © Hartswood Films 2015. Sherlock is produced by Hartswood Films Ltd and distributed by BBC Worldwide Ltd.

1.1.2016. u 22 h samo na Pickboxu

Najpoznatiji detektiv na svijetu Sherlock Holmes zasjat će kao zvijezda najiščekivanijeg specijala BBC-ja za Novu godinu. Tri kompletne sezone Sherlocka mogu se gledati na Pickboxu, a ekipa Sherlocka pripremila nam je specijal koji će nas odvesti ravno u viktorijansku Englesku i suočiti s horor-pričom u gotičkom stilu.

Nakon lude novogodišnje noći čeka nas jednako uzbudljiv dan sa zvijezdama Sherlocka Benedictom Cumberbatchom i Martinom Freemanom

Suvremeni Sherlock postaje viktorijanski

U životu smo imali prilike vidjeti na desetke televizijskih interpretacija Sherlocka Holmesa, ali tek je Sherlock Stevena Moffata i Marka Gatissa postao globalni fenomen s više od 90 milijuna gledatelja u Kini i obožavatelja u svim dijelovima svijeta.

Nesnalažljivi Sherlock ne zna se ponašati s ljudima, nije siguran koja je svrha emocija, prezire ljude malog mozga, a najbolji mu prijatelj nije Watson, nego Google. Kako je viktorijansko doba vrijeme s ljepšim manirama i ljudima koji drže do časti, i Sherlock nam se ovaj put vraća kao manji drznik.

Nismo radili velike izmjene u startu kad smo Sherlocka doveli u moderno vrijeme. Način na koji smo pisali Sherlocka bio je takav da uvelike odgovara originalnom Sherlocku. Najveća je razlika u tome što viktorijanski Sherlock živi u puno formalnijem vremenskom periodu, u kojem su fine manire na cijeni.

© Hartswood Films 2015. Sherlock is produced by Hartswood Films Ltd and distributed by BBC Worldwide Ltd.

© Hartswood Films 2015. Sherlock is produced by Hartswood Films Ltd and distributed by BBC Worldwide Ltd.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: © Hartswood Films 2015. Sherlock is produced by Hartswood Films Ltd and distributed by BBC Worldwide Ltd.

Viktorijanski Sherlock nije hrabar i bezobrazan kao moderni. Ali Sherlock sam po sebi nije radikalno drukčiji, lako ćete prepoznati Benedictova Sherlocka iako ima zalizanu kosu i ogrtač na sebi, rekao je Steven Moffat.



Sherlock © Hartswood Films 2015. Sherlock is produced by Hartswood Films Ltd and distributed by BBC Worldwide Ltd.


Tko je strašna nevjesta?


Sherlock Holmes ima briljantan um i ako ga ne možete smisliti zbog njegove drskosti, morate mu skinuti kapu zbog inteligencije i logike koja ga uvijek odvede na pravi trag. Mračan, maglovit, viktorijanski London za Sherlocka će biti pravi izazov, a neprijatelj će mu ovaj put biti malo drukčijeg kalibra i teško će s njim izaći na kraj.

On je autsajder, inteligentan je, ne tolerira mediokritet, učinkovit je, no ima i neke svoje slabosti. Mislim da je sposobnost da pretvoriš nešto obično, svakodnevno u svijet potencijalne avanture, o čemu ja govorim cijelo vrijeme, bez obzira na to je li riječ o našem modernom Sherlocku ili onom originalnom, prava je priroda priče u tome što nikad ne znaš kamo će te ona odvesti, rekao je Benedict Cumberbatch.

Kada žena stanovitog Thomasa Ricolettija počini samoubojstvo, ona ne počiva u miru, nego na sebe navuče vjenčanu haljinu i krene u osvetnički pohod. Stanovnici Londona strahuju, a Sherlock i Watson pokušavaju shvatiti tko je duh koji ih progoni.

Ne propustite 1. 1. u 22 sata samo na Pickboxu te u sklopu Pickbox paketa na MAXtv-u, gdje možete pogledati i preostale 3 sezone kompletne serije.


Odgovori na pitanje i osvoji Pickbox majicu i plakat Sherlock specijala

Pitanje: U kojoj ulici u Londonu živi Sherlock Holmes?

Svoj odgovor pošaljite na info@pickbox.tv, a 3 najbrža osvajaju Pickbox majicu i plakat Sherlock specijala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!