JELENA, KORANA I MIRNA

Provod naših poznatih ljepotica bez partnera

22.01.2016 u 17:12

Bionic
Reading

Na jedinstvenome događanju održanomu u staroj tvornici Gredelj Coca-Cola je predstavila novu svjetsku kampanju Taste the feeling, a posebnu pažnju su plijenile glumice Marina Medaković Stepinac i Jelena Perčin te bivši model i voditeljica Korana Gvozdić

Zagrebačka glumica Mirna Medaković Stepinac u posljednje vrijeme je sve viđeniji gost na javnim događanjima, i to otkako je postala gospođa. Ujedno ne skida osmijeh s lica pa možemo zaključiti kako joj brak itekako odgovara. Mirna se u svibnju prošle godine udala za Hrvoja Stepinca, a svoju sreću par nimalo ne skriva. Ipak, večer je provela u društvu voditeljice Korane Gvozdić, a ona je također došla bez svoje bolje polovice, komičara Ivana Šarića.

Glumica Jelena Perčin također je iskoristila priliku za opuštanje i druženje s kolegama i prijateljima. Jelena je od 1. listopada u angažmanu zagrebačkog HNK, u kojem trenutačno priprema novu predstavu 'Žena / Nepobjediva lađa' u režiji Paola Magellija.

Stara tvornica Gredelj poslužila je kao savršena kulisa za proslavu, a svi su uzvanici od samoga dolaska na ovo posebno događanje imali priliku doživjeti Coca-Colu u eksploziji svih pet osjetila. Domaćica događaja bila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Maria Anargyrou Nikolić te je i premijerno najavila prvi televizijski spot Anthem.

U Coca-Colinoj večeri su uživali i Iva Šulentić, Antonio Franić, Hrvoje Šalković, Kristijan Beluhan, Tomo in der Mühlen, Antonija Mandić i Mate Janković.